Pluspunten
het is snel binnen, en de producten die aangeboden worden zijn niet duur.
Pluspunten
snelle service, mooi bij prijs
Verbeterpuntenmomenteel geen
Pluspunten
prima levering, keurig ingepakt, leuke attentie voor de hond erbij en gratis set kaarten, bestelde mand is van prima kwaliteit!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super vriendelijke service en super snelle levering!
Pluspunten
Goedemorgen ik johan v waardenburg ben prima behandeld door de huisdiersuper het omruilen van product was geen probleem na overleg met de verkoper dus ben ik zeer tevree volgende keer denk ik in toekomst als ik iets nodig mocht hebben weer bestel bij u .gr uit Heesch
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering, zeer goede krabpaal
Pluspunten
snel in huis goede verpakking goede communicatie via de mail
Verbeterpuntenprima zo wat ik nu ervaren heb
Pluspunten
Worden netjes gebeld met vragen en opmerkingen. Service is top! Ook afleveren gaat keurig met mailtje waar het is afgegeven.
Pluspunten
Mooie papegaaien speelgoed wij zijn blij en onze Coco ook
Pluspunten
sneller bezorging en kwaliteit product
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
snelle en correcte levering tegen een normale concurrerende prijs.
Pluspunten
- verstelbaarheid van ophanghaken
Verbeterpunten- stabiliteit/stevigheid van geheel laat toch te wensen over. De ijzeren omkadering hangt toch feller door dan ons vroeger systeem zonder verstelbare ophanghaken.
Beste Klant, Allereerst bedankt voor uw reactie. Wij vinden het spijtig te horen dat u niet tevreden bent over het product. Indien u niet tevreden bent en het artikel in de originele doos geretourneerd kan worden kunt u deze natuurlijk terug sturen. Wij streven er naar onze klanten tevreden te houden en vinden het dan ook erg vervelend. Mocht u het artikel willen retourneren of mocht u andere vragen hebben dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en tijdstip levering. Goede kwaliteit product. Zeer tevreden kat en baasje :)
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle levering , ga zo door!
Pluspunten
ben zeer tevreden! zeer snelle en goede service!
Pluspunten
Het wordt snel geleverd
VerbeterpuntenKijken of de producten goed verpakt zijn, want ik krijg ze meestal stuk binnen.
Pluspunten
Snelle levering, produkt voldoet aan verwachting
VerbeterpuntenKoeriersdienst had pakket bij iemand anders afgeleverd.Ook geen kaartje achter gelaten.Terwijl er ook gewoon iemand thuis was.Koeriersbedrijf zou e.e.a. uitzoeken en terug bellen, maar dat is niet gebeurd.Moest zelf achter mijn pakket aan!!!!
Pluspunten
de bestelling zou pas een week later geleverd worden en wat bleek de volgende dag had ik het al in huis SUPER
Pluspunten
Snelle levering en een duidelijke uitleg over de producten.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.