Pluspunten
Goede service, eenvoudige bestelprocedure
VerbeterpuntenMogelijkheid tot ruilen op de site, betere fotoindicatie ten behoeve van de grootte van het artikel.
Pluspunten
* internationale verzending: het pakket werd reeds geleverd op 2 werkdagen tijd * goed gevoel voor vormgeving (esthetiek) in combinatie met kennis van katten * Sterke prijzen en goede dienst na verkoop
Pluspunten
Snelle levering en.leuke attentie erbij
Pluspunten
Snelle verzending Overzichtelijke website Goedkope prijzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super service, via telefoniste geregeld dat het pakket bij de buren werd bezorgd omdat we zelf die dag niet thuis waren. Erg vriendelijk personeel!
Pluspunten
Nadat we hadden aangeven dat we t pakket nog niet hadden ontvangen, hingen ze gelijk aan de telefoon om duidelijkheid te krijgen en ons verder te helpen! Echt hele goede service
VerbeterpuntenGa zo door!
het bedrijf dat bezorgd.... leverd alleen op het huisadres af en probeert het nergens anders zoals PostNL dat doet. nu moest het opnieuw bezorg worden en moet ik anderen inschakelen. ik werk 5dgen in de week, dus dat isniet handig.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. We zien dat de 1ste afleverpoging binnen 2 werkdagen niet succesvol was. Gelukkig is het 1 dag later wel succesvol aangeboden. Onze klanten kunnen ook voorafgaand aan de eerste levering een andere leverdatum inplannen, een alternatief adres kiezen, of het pakket bij een pakketshop zelf afhalen. Dit wordt automatisch per email gecommuniceerd. Mocht er iets fout zijn gegaan in deze communicatie dan horen wij dat natuurlijk graag De Huisdiersuper.n
Handleiding voor het in elkaar zetten, ontbrak. Toen hierover werd gebeld, duurde het een paar uur voordat deze werd gemaild.
Pluspunten
Snelle levering, en telefonisch vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenJuiste bestelling leveren. Niet als ik de beige krabton bestele en ook op de pakbon vermeld staat de BLAUWE leveren
Beste Klant, bedankt voor uw feedback. Schijnbaar is er iets niet helemaal goed gegaan met het klaarmaken van uw zending. Bij onze klantenservice was dit ook nog niet bekend. Zij zullen contact met u opnemen om het zo snel mogelijk in orde te maken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
heel snelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd en goed product.
Betreft konijnenhok XL 110 cm. Ik heb twee van deze stapelbare hokken aangeschaft. Vooraf telefonisch heb gevraagd als ik twee exemplaren zou kopen met dak of ik deze als ik bij één het dak eraf zou laten ze dan kon stapelen. Met andere woorden: gevraagd: is het enige verschil het dak? Het antwoord was dat dat klopte. Maar dit klopt helaas niet. Jammer.
Beste Klant, Bedankt voor de feedback. We hebben gezien dat uw bestelling binnen 24 uur door ons is verzonden. Na informeren bij het verzendbedrijf blijkt dat het pakket om onduidelijke reden niet direct uitgeleverd is door hun en 3 dagen langer onderweg is geweest als nodig was. Hiervoor onze excuses. Wij hebben uw feedback ook doorgestuurd naar hun om te achterhalen wat de vertraging heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
snelle levertijd beloofd het dezelfde dag te versturen en ook nakomen
Pluspunten
Slechte kwaliteit
Beste Klant, bedankt voor uw feedback. Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit dan zouden we u willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Wij willen u namelijk graag verder helpen om de juiste krabpaal te vinden. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl