Pluspunten
beschrijving product komt perfect overeen met het geleverde, de levering was snel en perfect op te volgen.
Verbeterpuntendoe zo voort.
Pluspunten
Snelle levering van een goed produkt.Geen problemen gehad.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Indien men vragen heeft over een artikel, of advies wil hebben, wordt er altijd professioneel geantwoord. Zo nodig wordt het antwoord eerst opgezocht. Ik ben uiterst tevreden, ook omdat de mogelijkheid bestaat de artikelen in de winkel te bekijken.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijving op de site en voordelige prijzen! Echt heel erg tevreden over de snelle levering, de dag erna al in huis! Dat in tegenstelling tot andere webshops die dit ook beweren..
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als de schouderband die wij nodig hebben voor de vervoersbox welk wij bij jullie hebben aangeschaft, er bij stond als optie om ook te kopen. Nu moeten wij op zoek gaan naar die schouderband terwijl dit veel makkelijker zou zijn.
Pluspunten
Het voer is prima k9
VerbeterpuntenNiet op voorraad hebben van de grote verpakking, daardoor is de prijs veel hoger (kleine verpakkingen)
Zoals telefonisch besproken vóór uw bestelling zijn de grote verpakkingen op Europees niveau momenteel niet verkrijgbaar.Hoewel wij dit vervelend vinden zijn wij als verkooppunt afhankelijk van het aanbod.Om die reden waren de verpakkingen ook niet zichtbaar op onze website (vandaar dat u belde).Wij vinden het dan ook jammer te zien dat de beoordeling zo negatief is omdat wij alles gedaan hebben u zo goed mogelijk te informeren waarna u de kleine verpakkingen besteld heeft. De Huisdiersuper.n
Pluspunten
snelle levering. Makkelojk in elkaar te zetten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijke site, snelle service.
VerbeterpuntenWat ik niet prettig vond aan de bezorging is dat er niet aan mijn voordeur bezorgd werd. Ik woon in een appartement en moest zelf naar beneden komen lopen onderaan het complex.
Pluspunten
Kitten speelt er graag mee.
VerbeterpuntenJammer dat alleen de veer steeds los schiet.
Geen verbeterpunten
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Vlotte levering. Makkelijk bestellen Voordelig
VerbeterpuntenIk dacht een schouwlamp te kopen. Het bleek echter enkel om de lamp te gaan en niet de armatuur. Bij beide artikelen staat dezelfde afbeelding.
Pluspunten
mijn hond was dik tevreden en de shampo was heel goed