Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGestelde vraag onder "opmerkingen" op het bestelformulier is niet beantwoord.
Pluspunten
Snelle goede levering, waarvan je via de mail op de hoogte wordt gehouden. Telefonische medewerker was zeer vriendelijk en servicegericht.
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede prijs, gratis levering, goede en efficiënte communicatie, kortom een zeer aangename ervaring en zeker een aan te bevelen bedrijf!!
Pluspunten
zeer tevreden over de reeds gedane bestellingen,de kwaliteit van het geleverde goed en vooral over de levertijd die snel gaat via jullie transportdiensten;de goederen zijn uitstekend verpakt.goede service dus die ik meedeel aan mijn vrienden en kennissen;had ik het geweten khad al veeleer bij jullie besteld,maar kben toevallig op jullie site terechtgekomen.een pluim voor de huisdiersuper.nl dus!!!
Pluspunten
Telefonisch te woord staan, perfect. Levering, snel , kortom, zeer tevreden
VerbeterpuntenMVT
Pluspunten
Super snelle levering en goed product!
Pluspunten
Veel keus, goede prijzen en een goede levering
VerbeterpuntenOp het moment geen
Pluspunten
Snelle levering, alles was zoals voorgestel op de website.
Pluspunten
Super gave winkel! Hele snelle levering met topkwaliteit aan goederen. Mijn katten zijn super blij met de spullen die ik met een gerust hart voor 150 euro kon bestellen. Trouwens een zeer zeer goedkope winkel, echt een aanrader! Dit was mijn eerste bestelling, en er volgen zeker weten meer! Bedankt, voor jullie goedkope, betrouwbare en kwalitatieve spullen. Ik ben zeeeeeer tevreden! KEWALDAR
VerbeterpuntenNiet van toepassing, ik heb nog geen verbeterpunten kunnen vast stellen.
Pluspunten
Alles netjes op tijd en goed pruduct
Pluspunten
De levertijd was erg goed. Op zondag besteld, dinsdagochtend had ik het in huis. Daarnaast was het zorgvuldig ingepakt en was er een duidelijke handleiding.
VerbeterpuntenIk had een kattenkrabpaal besteld. Er was echter niet een goed gat gemaakt waar de schroef doorheen moest. Met als gevolg dat ik met een schaar een gat moest maken door de stof heen. Hier kan beter op gelet worden. Maar verder is het gelukt en is het niet beschadigd.
Pluspunten
snelle levering , heel leuk dat er een lekkere attentie bij zat :-)
Pluspunten
Zeer snelle levering, super
Pluspunten
Lage prijs, snelle levering, geen verzendkosten, bestelling te volgen via "Track&Trace"
Jullie beloven voor een bepaalde tijd bestellen de volgende in huis, dat is niet waar er gingen wel eenaar dagen overeen. Dus die beloften moet je veranderen.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben de levertijd gelijk nagekeken en wij kunnen bovenstaande opmerking niet helemaal plaatsen. Wij hebben uw bestelling ontvangen op vrijdagochtend. De bestelling is dezelfde dag nog weggegaan en u had deze op maandagochtend 12.00 uur in huis. Sneller dan dit is niet mogelijk ivm het weekend wat er tussen zat. Graag horen we van u als deze gegevens niet kloppen zodat we het verder kunnen uitzoeken. Met vriendelijke groet De Huisdiersuper.nl