Ruim 2 weken wachten op levering

Lange levertijd wordt niet van te voren aangegeven. 2 weken of meer wachten op je bestelling is niet wat je wilt.

Prima service, snel geleverd, online betalen kan beter (veel onnodige en onterechte mails)

Vriendelijk en super snelle verzending

Helemaal top

De eerste keer een huisje besteld voor mijn hamster. Het huisje was zeer netjes en stevig verpakt. Ook erg mooi huisje.Ook het achteraf betalen ging helemaal goed. 2e keer huisje besteld, maar mijn hamster kwam te overlijden. Dat heb ik doorgegeven en gelukkig kon mijn bestelling geannuleerd worden. Ik vind het een super bedrijf.

Bench besteld bij de Huisdiersuper en uitermate tevreden. Zeker een aanrader!

Mooie stretcher

Wij hebben de stretcher terug gestuurd omdat hij voor ons hondje (lhasa Apso)veel te groot was.

Het product wasZoals we hadden verwacht

In orde

Snelle levering goeie soullen

Goeie producten waaronder de profine brokken en de koelmatten honden

Super service

Vriendelijke en vlotte klantenservice!

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit

Een fijn hok

Makkelijk bouwpakket! Erg ruim en goed materiaal

Uitstekende service!

Duidelijke website, voldoende info bij artikelen. Uitstekende opvolging en tracing bestelling. Snelle levering. TOP!

Prima maar kwaliteit is niet super

De metalen delen zijn na een week al een beetje scheef.

Snel service

Duidelijke website, snel geleverd. Alleen jammer dat er niet genoeg schroeven bij zaten.

Netjes afgeleverd

1e bestelling is zonder probleem afgeleverd.

Perfecte snelle service

Snelle service, overzichtelijke website.

Superrrr

Toffe en snelle levering van ons nieuwe kippenhok!

Juist en degelijk product, op tijd geleverd

Juist en degelijk product, op tijd geleverd

Super geregeld

Alles makkelijk kunnen vinden via de site. En alles werd snel verstuurd en ontvangen

Alles goed verlopen.

Vanaf de bestelling tot aan de levering was alles goed gegaan. Ook alles duidelijk.

Kippenhok na 1 jaar weg kunnen gooien

Kippenhok Popey gekocht maar hij lekte en na 1 jaar stond de schimmel erin. Zonde van het geld geweest, hebben hem weggegooid. Ren is ook veeeel te klein voor 3 krielkippen. Levering en klantenservice waren goed, we misten onderdelen maar die werden snel nagestuurd.

levering dik in orde

levering was super snel en keurig geinformeerd

dubbele Ren Sissi voor konijen

Heel mooi en met plaats voor de konijnen. Super snel geleverd. Redelijk gemakkelijk om te monteren (maar alleen maar tekeningen wat soms vragen oproept...)

Duidelijk

Snelle levering en goede produkten

De producten zijn snel geleverd en het is kwaliteit .