Klantvriendelijk en super snel.

Tevreden

Snelle levering keurig verpakt en goed en makkelijk in elkaar te zetten

Kan beter

Snelle levering Makkelijk in elkaar te zetten Niet mooi afgewerkt , op sommige delen zaten butsen en beschadigingen. Jammer!

Goed product, snel geleverd

Ik heb een konijnenhok besteld bij dehuisdiersuper. Ik ben echt blij met het konijnenhok, de levering was snel en het product was prima verpakt.

goed en tevreden

Goede afspraak over levering, goede weergave van kwaliteit Alles conform afspraken

goede service

kapotte lamp werd door nieuwe vervangen

Mijn konijntje is er super blij mee. Het is smaller dan verwacht dus je kan er geen grote spullen insteken. Het dak moet je vast vijzen dus is niet afneem baar. Voor de rest echt duper hok het konijn is aaltijd binnen hand bereik met de deurtjes!

Correcte levering

Op een week tijd was de autobench wel ongeveer 50 euro duurder.

Mooi hok maar super klein

Toen hij eenmaal ik elkaar zat bleek hij wel erg laag en klein voor 2 gewone konijnen. Daar baalde ik wel enorm van. Maar erder een mooi en stevig hok

Net konijnenhok en makkelijk te monteren

Zou het zeker aanbevelen, goede en snelle levering. Makkelijk te monteren door voorwerk. En een waardig paleisje voor ons konijn.

Prima bevallen

Begon wat moeizaam, maar uiteindelijk zeer tevreden.

Alles was goed

Alles was goed

Fijn product voor een goede prijs

Ik was op zoek naar een nieuwe goede konijnenren. De huisdiersuper biedt een goed assortiment voor een fijne prijs, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. Het product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Ruime keuze

Ruime keuze aan konijnen huisjes

Snel,product zoals omschrijving

Snel,product zoals omschrijving

Snelle en betrouwbare leverancier!

Hier hoef ik verder niets meer aan toe te voegen.

Bestelling incompleet en kapotte zak voer

Het ontbrekende onderdeel is na een telefoontje alsnog snel geleverd. Ook aangegeven dat er een zak voer kapot was en door heel de doos lag , hier is niks mee gedaan.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

De juiste producten voor een goede prijs en snelle levering.

Parfait

Livraison super rapide et produits parfaits. J’ai commandé deux fois.

Superfijne winkel waar veel te vinden is voor je trouwe viervoeter. Snelle levering en producten zijn van goede kwaliteit.

Een konijnenhok besteld. Snelle levering. Maar bij het uitpakken waren er op meerdere plaatsen beschadigingen. Na contact hebben ze het probleem netjes opgelost. Het hok staat erg mooi in de tuin.

Heel mooi

De konijnen kooi is heel mooi en ruim en een vlotte levering.

Super vlotte bestelling en levering van een topvilla

Alles verliep super snel en vlot. Villa werd snel in elkaar gezet en snel in gebruik genomen... de konijnen waren er ook blij mee :-)

Top!!!

Goede en snelle service, super tevreden

Tevreden