Heb een reisbench gekocht. Vind dat de stangen moeilijk in elkaar gaan. En ook weer moeilijk uit elkaar

Zeer goede prijs kwaliteit

Mijn bench was net zoals beschreven

Snelle levering en keurig verpakt. Prijs is ook scherp dus geen reden meer om elders te bestellen.

Goede prijs, goede kwaliteit

Het slipkettingetje mocht iets fijner zijn van schakel voor een kleine hond

Alles in orde

Tijdig geleverd , goeie service Niks op aan te merken.

Veel te duur !

Dezelfde krabplanken , deze week bij Lidll voor 5,99 per stuk .

Ruim assortiment snelle levering

Mooi hok

Makkelijk in elkaar te steken. Wijst zichzelf uit. Voldoende poortjes aanwezig waardoor je het hok makkelijk proper kan maken. Het hout is licht van gewicht wel breekbaar doch voldoende sterk om alles bij elkaar te houden. Konijn kan er wel makkelijk aan knagen. Misschien net iets te klein gekocht Prijs/ kwaliteit is redelijk. Staat hier goed en past ook gelijk bij het interieur. Best wel tevreden

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden, heb een betonstok voor mijn papegaai besteld. De bestelling ging erg gemakkelijk net als de betaling en verzending. Ik had hem super snel in huis.

Goede, fijne en nette webwinkel

Zeer goede ervaring met de huisdiersuper, koop er al jaren. Veel goede producten tegen scherpe prijzen. Nette en snelle service en als er iets is lost de klantenservice dat gelijk en netjes op. Zijn ook zeer vriendelijk en goed bereikbaar. Oftewel, super winkel

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Zeer tevreden over onze aankoop !

Goede kwaliteit en stipte levering volgens afspraak !

ja en nee

de levering duurde langer dan dat er op de site stond + bij de levering werd niet alles geleverd doordat de bezorgdienst geen tijd had en de laatste spullen over het hoofd zag

prima service, op tijd geleverd en aankoop was zoals verwacht.

prima service, op tijd geleverd en aankoop was zoals verwacht.

Fijn product gekocht, was precies wat we er van verwachten. Snelle levering en goede communicatie!

Ben zeer tevreden!

Service is goed, producten zeer goed en snelle levering!

Een goed product

Een mooie halsband voor mijn hond die super snel werd geleverd. Ook de kwaliteit is heel goed

Makelijke en mooie konijnen kooi

Makelijk in elkaar te zetten fijn dat er extra schroeven bij geleverd werden en de vele luikjes deurtjes kun je altijd je konijnen makelijk aan vind de kooi wel wat aan de smalle kant maar de uitstraling is mooi en natuurlijk prima konijnen kooi wat wel jammer is dat de ren niet in het zelfde kleur wit word verkocht als de kooi zelf service was verder netjes afgeleverd

Heel tevreden

Snelle levering, Betrouwbaar

fantastisch

papagaaienkooi besteld,snel geleverd,mooie kwaliteit

Mooi ding. Jammer van die ene schroef ...

Mooi ding, hangmat voor katten. Stevige doek, goed formaat. Bij het in elkaar zetten is 1 van de schroeven "dolgedraaid" niet zo stevig materiaal. Nu zit 1 pootje iets los. Maar geeft niks, beetje buisdiameter en muurvast.

Zeer goede service.

Zeer snelle levering. Alles was correct aanwezig bij de levering. Zeer tevreden.

Duidelijke omschrijving

Het pakket was goed verpakt en alles klopte wat inhoud betreft. Ook het in elkaar zetten van het kippenhok was prima te doen met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goede producten snel bezorgd

Ik zocht een specifiek halsbandje voor mijn kat. Dat zat goed, was reflecterend, veiligheidssluiting. Het is door omstandigheden weggeraakt (lag niet aan het bandje), dus een nieuwe besteld. Snel geleverd, de tracer van de kat past er perfect aan. Belletje er wel afgehaald want ik moet er zelf niet aan denken steeds te rinkelen, En tegen vogels vangen helpt dat toch niet. Dus: voordelig bandje, veilig, reflecterend wat me ook een rustiger gevoel geeft, de kat zit er niet aan zoals aan haar vorige bandje dat ik intussen maar gekocht had. Comfortabel, veilig, praktisch, en nog voordelig ook.