snelle, vriendelijke service
Goede service, netjes aan de telefoon geholpen. Goed advies. Super mooi konijnenhok gekocht
Alles perfect verlopen. Tevreden met mijn aankoop.
Simpel om het in elkaar te steken, gemakkelijk uit te breiden. Goede service
Helemaal tevreden
Kon nergens het juiste vinden, masr bij hun wel. Ik ben super tevreden en mijn vogel ook. Ze had de oude ring stuk gebeten. Ander iets geprobeerd, maar daar wilde ze niet op. Zag op deze site de juiste en bestellen dus. Snel geleverd en voor een redelijk prijd
Originele beoordeling
Twee soorten werksokken besteld. Zelf daarna gebeld, waar ze bleven en kreeg te horen dat ze niet op voorraad zijn. Hadden geen mailtje gestuurd. Dus afgelopen donderdag zou ik geld terug krijgen. Nu is het zaterdag en nog steeds niets. Waarom allebei niet op voorraad en waarom geen mail. Waarom geen alternatief aanbieden? Waarom nog steeds geen geld terug.
Krabpaal bevalt goed bij de poezen, snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten.
Bestelling was kapot maar werd super opgelost.
Goede kwaliteit en de dag na bestelling reeds geleverd Zeer tevreden
Het enige wat er jammer was dat de hond binnen twee weken de mat al stuk had gemaakt!!
Snelle levering, mooi product
Heel goede service
Konijnenhok besteld. Heel blij mee, iets duurder maar dan heb je ook waar voor je geld. Goed en netjes verpakt Goedkoop is duurkoop, uit ervaring
Corect en prijs kwaliteit prima ok
alleen geen antwoord gekregen op een vraag die ik stelde
Bedankt!
Ik heb twee katten en ze hebben veel plezier gehad met het nieuwe speelgoed, het zijn erg creatieve speeltjes
is een mooi en goed artikel
Een hele fijne webwinkel. Snelle levering, niet duur, goede kwaliteit.
Heel fijn snel afgehandeld, maar......misschien wél iets te snel ingepakt. 1 deel van het konijnenhok was een stuk van afgebroken maar omdat wij hem snel nodig hadden hebben wij het zelf maar gerepareerd ipv het retour te sturen. Daarom de tip om zoiets groots met extra aandacht in te pakken voordat jullie het versturen.
Mooie kwaliteit en snelle levering
Enig minpuntje , niet tijdig ingelicht wanneer de levering zou plaats vinden. Aangezien ik zelf niet met de auto rijd heb moeten afhangen van andere mensen om de bestelling te gaan ophalen.
Super vlotte service, snelle verzending. Gewoon top
Toppy
Snel en goed geleverd. Artikel precies zoals afgebeeld