Top product

Zeer tevreden van dit product, stevig en mooi materiaal

Mooi product voor een goeie prijs

Dubbel blij via sponsorkliks Walkfordogs2017.nl

Via sponsorkliks op Walkfordogs2017.nl meerdere bestellingen geplaatst bij huisdiersuper.nl. Prima ervaring, vlotte levering en goede producten, goed verpakt. Fijn dat ze meewerken aan sponsorkliks.com!

heel leuk krabpaal

goede kwaliteit, en ziet heel mooi uit, onze kat is heel blij mee ,

Goede snelle levering met goed advies

De meeneem bidon voor honden lekt. Na zeer behulpzaam en telefonisch contact is mij een nieuwe opgestuurd. Helaas heeft deze hetzelfde probleem. Dus product heeft mankement op zich.

Besteld, betaald en ontvangen

Score wordt hoger wanneer ik een dag kan aangeven waarop ik de spullen wil ontvangen. Maar prima service en het hondenvoer werd niet geleverd in grote kartonnen dozen. Dat is goed voor mijn papierbak die toch al vol zit meestal.

GEWOON GOED!

keurig netjes snel geleverd.

Ik heb al verschillende dingen daar besteld. Goede prijs en kwaliteit. Het wordt snel geleverd. Helemaal oké!

Mooi konijnen hok

Goeie prijzen en snelle levering

Supper

Goedkoop en snel!

Ik kende deze website niet maar door Google gevonden. Prijs en kwaliteit zijn prima van de ontvangen artikelen.

Vlotte levering.

Product exact zoals omschreven

Heb voerbakken voor katten besteld en snel bezorgd. Alleen stroomt brokjes niet makkelijk door. Moet elke keer tegen aan schudden of stoten, dan stroomt eten naar beneden. Maak me nu al zorgen dat ik straks 4 dagen weg ga, hoe zit dan met eten van de katten. Ik heb dus klepje van de beide zijkanten los gemaakt. In de hoop dat eten vanzelf naar beneden stroomt. Waterbak werkt prima!

super

snelle afhandeling en aflevering. dekens zag er goed uit!

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Zowel in de winkel als op de webshop is er een zeer uitgebreid assortiment. De bestelling werd snel geleverd. De medewerkers zijn klantvriendelijk en behulpzaam.

Erg goed

Mooie site en overzichtelijk, netjes geleverd en op tijd.

Gewoon doen

Snel geleverd en heel betaalbaar !

Levering perfect in orde

Aankoop zoals verwacht, perfect in orde en snel geleverd

Prima en vlugge levering, goed verpakt. Goed en vers materiaal.

Tevreden

Goederen voldeden aan de verwachting en waren vrij snel geleverd. Zeer correct bedrijf

Geen verzendkosten! Super!

Ik probeerde huisdiersuper en het beviel me enorm! Wat ik bijzonder fijn vind zijn geen kosten voor verzending. Nou is dat natuurlijk geconfiskeerd in de prijzen, maar dan nog. Dus een super huisdiersuper!

Producten keurig op tijd

Verlopen zoals gezegd.

degelijke bench

het product is heel vlot geleverd en voldoet aan onze eisen. ik zou huisdiersuper iedereen aanbevelen.

prima kwaliteit en snelle service en goede website

huisdiersuper levert snel en heeft een goede prijs/kwaliteit product