Pluspunten
je heb veel keus in de producten die je zoekt en je hebt de producten vlug in huis
Pluspunten
Heel tevreden
VerbeterpuntenDoe zo verder ,enige min puntje dat belgie 5 euro verzendingskosten moet betalen ,maar heel tevreden !!
Pluspunten
Snel geleverd. Helaas miste de twee haakjes van de trap
Pluspunten
Top geleverd en precies zo als beschreven
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering deskundige en vriendelijke service & advies
Pluspunten
Goede snelle service. Precies wat ik zoek.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Mooie snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, zeer aantrekkelijke prijzen en een goede bezorgservice!
Pluspunten
Goede en snelle verzending. Niks op aan te merken en goede prijzen
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering
Pluspunten
Nette prijs, goed verpakt en snel verzonden..
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles netjes ontvangen en de kwaliteit van de regenjas is goed.
Pluspunten
Snelle levering, goed product voor 'n redelijke prijs
Pluspunten
snelle en goede levering prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij het ontvangen van de hondenmand bleek deze vuil te zijn. Alsof deze ergens tegegeschuurd was. Aangezien ik deze onmiddellijk nodig had, kon ik deze niet terugsturen. Ik heb 1 item teruggestuurd en de kost van versturen lag hoger dan (13EUR) dan het product. Dat u daar als bedrijf niet tussen komt, uit eigenbelang, maakt dat ik minder interesse zal tonen om met u nog business te doen.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig om te horen dat u ontevreden bent over de ontvangen producten. We hebben het retour in ontvangst genomen en zullen kosteloos de juiste variant toesturen. Wat betreft de hondenmand zouden we u willen vragen om foto's te sturen, mocht u deze hebben, naar onze klantenservice zodat we dit probleem voor u kunnen oplossen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Huisdiersuper
Pluspunten
snelheid, duidelijkheid, prijs
Pluspunten
Zeker weten mijn spullen was heel snel in huis.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Nette website met duidelijk uitleg hoe het bestelproces verloopt en de mogelijkheden m.b.t. het betalen van een bestelling en/of het retourneren ervan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne site, goede informatievoorziening en snelle levering
Pluspunten
Mooi konijnenhok. Snelle levering. Leverancier heeft mij telefonisch verwittigd dat hij aangekomen was op het afleveradres en heeft vervolgens enkele minuten gewacht tot ik thuis was in de plaats van gewoon weg te rijden.
VerbeterpuntenKonijnenhokken zouden beter op voorhand al voldoende worden gebeitst zodat de koper die niet nog eens zelf moet doen.
Pluspunten
zeer koreckt rap geleverd makkelijke site zeer ordelijk rap alles gevonden
Pluspunten
snel product bezorgd
Pluspunten
Goed overzicht van de website , groot aanbod , veilig en snel betalen. Netjes en zonder beschadiging geleverd .
VerbeterpuntenTijdstip van bezorgen zoals vermeld , werd veel later . Ongeveer 3 uur later . Maximaal 1 uur later is nog acceptabel .