Snelle bezorging, producten prima, Goede prijs
Eigenlijk gewoon een 10 want ik vraag en zij doen. Bestellingen snel en goed bezorgt. Nu al een aantal X besteld en bevalt me heel goed. Dus waarom een andere zoeken?
Het kussen was te klein terwijl we het toch goed hadden opgemeten.
Heel tevreden van alles
Kwaliteit, snelle levering!
was goed en degelijk verpakt gr
We hebben een konijnenhok gekocht, het was makkelijk in elkaar te zetten en het is ruim. Een stevig hok. Snelle bezorging.
Bestelde kussens voor mijn hond, mooie kwaliteit goede prijsverhouding.
prijsverhouding was op dat moment gunstig,mijn eersste keuze. En ook de super snelle levering,smiddag pas besteld de dag erna s''morgens al bezorgd........top!!!!
Snel contact en bij ophalen goede en fijne uitleg/contact
Het product ontbrak 2 kleine onderdelen. Na mailcontact werder deze meteen opgestuurd zonder gedoe. Super!
Altijd een vlotte levering.
Mooi huisje, alleen jammer dat de onderkant niet volledig dicht is.
Orderring from this shop for over 2 years now, always quick and never any mistake. Great price also
zeer degelijk verpakt en na levering pas betalen
Snelle levering. goeie kwaliteit. Blij mee!
Keurige winkel. Met aardig en kundig personeel.
Snelle levering en prima verzorgd.
Zeer mooi artikel zeer goed geprijsd en snel verzonden en ontvangen.
Bestelde producten zijn van goede kwaliteit, waren perfect verpakt en snel geleverd en dat alles ook nog eens voor een super prijs!
Snelle verzending, eerlijke prijs, prima materiaal, nl. bal voor hond die alles kapot bijt.
De huisdiersuper doet zijn naam eer aan. Helemaal super. Ik had mn bestelling de volgende dag al in huis en super netjes verpakt.
Het katten huis die wij hebben gekocht was zeer goed ingepakt. Het kwaliteit van het materiaal is zeer goed in verhouding met de prijs. Het samen bouwen was zeer vlot verlopen, duidelijke uitleg. Als wij nog iets nodig hebben zullen wij zeker aan jullie denken. Hartelijke groeten Familie De Paepe
Heel makkelijk in elkaar te steken , bedankt