Pluspunten
Groot assortiment aan hokken en zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website vriendelijke klantenservice snelle levering
Pluspunten
Goed verpakt, snel top producte
Pluspunten
Mooi konijnenhok, makkelijk in elkaar te zetten maar niet een hele duidelijke uitleg. Stond wel bij dat je er een gratis konijnen tunnel bij kreeg, helaas niet gekregen. De levering was snel zoals aangegeven op de website.
Beste Klant, Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bestelde konijnenhok. We hebben in ons systeem inderdaad gezien dat u geen konijnentunnel heeft ontvangen. Mocht u deze nog graag willen kunnen wij deze als nog naar u toesturen. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Huisdiersuper
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede producten.
Pluspunten
Snelle keurige levering
Pluspunten
Wij zijn super tevreden! We hadden een krabpaal besteld en de dag erna was hij al geleverd!
Pluspunten
Snelle levering Gekochte goederen van uitstekende kwaliteit overeenkomstig omschrijving website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte service en goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Super snelle levering Hele mooie overzichtelijke site Niks meer aan doen
Pluspunten
Snelle levering van het product. Een duidelijke en goede website met veel keuze aan producten!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en site heel overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke en goede site.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte levering en goed materiaal
Pluspunten
Levering keurig op tijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website, goed en duidelijk aankooptraject, gedegen aflevering, goede kwaliteit voor een concurrerende prijs.
Pluspunten
Goed alles in orde
VerbeterpuntenGeen Nu
Pluspunten
Bij ontvangst van de bestelling ontbrak er een stukje dakbedekking op het bovenste stukje van de dakbedekking. Ik heb telefonisch contact opgenomen ik kreeg een uiterst vriendelijke medewerkster aan de lijn. Zij maakte gelijk excuses en legde mij uit dat ik heel simpel even een foto kon sturen van hetgeen ontbrak. Dit heb ik gedaan en nog dezelfde dag kreeg ik een e-mail dat het product was verstuurd. Ik kreeg deze de volgende dag al keurig ingepakt thuis. Het feit dat er iets ontbrak kan altijd gebeuren maar ik geef de huisdiersuper een dikke 10 voor het feit dat dit zeer klantvriendelijk en zeer vlot is opgelost.