Pluspunten
overzichtelijke site
Verbeterpuntenbetere communicatie met DPD
Pluspunten
Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Spullen zijn van goede kwaliteit, zal zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snel geleverd. No nonsense
VerbeterpuntenLinkjes doordelen naar producten zou mooi zijn, tevens zaal dit de verkoop kunnen bevorderen. Heb nu een vriend van me door het menu heen moeten praten. Share buttons zou een goede vooruitgang zijn,
Pluspunten
Netjes volgens aangegeven afspraak bezorgt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle service, product klopt met de beschrijving
Pluspunten
Wat een snelle service! Van jullie product kan ik zeggen dat het van beste kwaliteit is. Mijn kat is zeer tevreden, hoe groot hij ook is hij kan overal op en in! Echt geweldig om te zien!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles naar wens, goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering! Veel keuze.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijk en snel, het bestellen via de site gaat erg makkelijk en de bezorging was ook zeer snel.
VerbeterpuntenBij de annbiedingen mag het filteren van een bepaald huisdier iets duidelijker. Ook worden aanbevelingen per klant gedaan op basis waarop je hebt geklikt, maar hetzelfde product waarop je al hebt geklikt wordt aanbevolen.
De manier van afhandelen van een klacht
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super snelle levering. bij het bestellen stond 2 a3 dagen de dag erna had ik mijn bestelling al in huis toppie.
Pluspunten
Alles is vlotjes verlopen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne en goede service, en een aardige bezorger.
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen, ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit/ prijs verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Komen afspraken na Goede producten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede, snelle levering van het gewenste product en niet duur.
Verbeterpunten--
Pluspunten
snelle levering, in mijn geval van een mooi konijnenhok queensland, met duidelijke beschrijving en zelfs van elke soort een extra schroef.
Verbeterpuntenop 1 punt was het hout beetje gespleten bij de aanlevering van een hok-deel, maar dit kon met de extra meegeleverde schroef worden opgelost. misschien iets kritischer zijn als de onderdelen worden voorgeschroefd. maar dat is een kleinigheid.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenBezorgingmet dhl laat tewensen over
Pluspunten
alles positief, geen enkel probleem gehad
Pluspunten
Goede en snelle levering alles is overzichtelijk
VerbeterpuntenWeer ik niet
Pluspunten
Supersnelle , correcte service
VerbeterpuntenGeen !