Pluspunten
Snel,correct en goed
Pluspunten
Vlot geleverd en goede prijs/kwaliteit Krabpaal werd mooi achteraan geleverd terwijl ik afwezig was, top!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten. Heel tevreden. Ga zo door!!!
VerbeterpuntenGeen tips, of verbeterpunten.
Pluspunten
Vlotte snelle levering en volgens mijn niet te duur
Pluspunten
Snelle levering, helaas waren er wat kleine dingen gesneuveld, niet heel erg maar wel een beetje jammer
Pluspunten
Snelle levering goede prijs kwaliteit van het product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
-Duidelijke overzichtelijke site. -Snelle levering. -Niet heel duur. -Je kan er nog met een VVV bon mee betalen!
Verbeterpunten-De afmetingen van de rennen in z’n geheel vermelden, nu staan ze los per element! Dat is lastig..
Pluspunten
Mooie artikelen voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDat de worst van korting op je bestelling als je de nieuwsbrief wilt ontvangen je voorgehouden wordt en als je je dan helemaal aangemeld hebt en je krijgt de kortingscode staat er in kleine lettertjes bij dat je bestelling minimaal een bepaald bedrag moet zijn anders krijg je de korting niet. Heel slecht vind ik dat en gelijk afmelden van de nieuwsbrief is dan ook niet mogelijk. Je moet eerst wachten tot je de eerste nieuwsbrief krijgt. Daar trap ik geen tweede keer in.
Pluspunten
Snelle levering prima verpakt en excact als op de website!
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
VerbeterpuntenMet pijltjes aangeven welke maat bij wat hoort.
Pluspunten
Levering en service volgens afspraak
VerbeterpuntenMeer adverteren misschien!
Pluspunten
Mooi en netjes afgewerkt kippenhok. Makkelijk in elkaar te zetten en een pluspunt voor de extra schroeven . Zitstokken zitten wel erg laag , dus een hogere geplaatst voor de haan . Hij mag graag hoog zitten :) . Ben er erg blij mee,
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Vlotte behandeling van Uw bestelling! Alles netjes ingepakt en proper ontvangen.
Pluspunten
Super attent, ze belden op om te zeggen dat er 1 artikel niet op voorraad was. Of het later bezorgd mocht worden.
Pluspunten
Reserve onderdelen zijn moeilijk te vinden en ik heb hier de wielen als setje kunnen kopen. Maar ook erg goed dat er meerdere opties zijn kwa maten, want de ene kooi is groter als de andere.
VerbeterpuntenMisschien meer reserve onderdelen op de site vooral omdat deze erg moeilijk te verkrijgen zijn.
Pluspunten
Goede uitleg en informatie over producten
Pluspunten
Snelle en goede service . Mooie spullen
VerbeterpuntenNiks verkeerds te melden
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt. Doet wat het beloofd.
Verbeterpunten0
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijn, deze precies op mijn kippenhok passende strip die verhindert dat 't inregent in 't legnest wanneer de wind uit 't zuidoosten waait!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niks op aan te merken, top service.