Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle service en topproduct
Pluspunten
Snelle levering!!
VerbeterpuntenT speeltje was na 1 dag al kapot zo van het elastiekje af getrokken helAas De krabpaal vond mijn kat geweldig! Schot in de roos!!
Pluspunten
Super snel, per email op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending
Pluspunten
Snel, overzichtelijke site, konijnenhok is top!
Pluspunten
Supersnelle levering Product voldoet perfect
Pluspunten
Veel producten voor huisdieren die nergens te koop zijn.
Pluspunten
Verstand van zaken, nemen aan de telefoon de tijd om je te adviseren.
Pluspunten
Snelle levering, alles wordt keurig bevestigd per mail. Het pakket zelf was zorgvuldig verpakt, het voldoet aan de verwachtingen die geschept zijn op de website.
Pluspunten
ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. wanneer kan ik deze ontvangen , de betaling is onmiddellijk gedaan. met vriendelijke groet, Verhamme Carine Kruisvijverstraat 18, 9400 Ninove ondertussen alles ontvangen. Zeer behulpzaam, en vriendelijk . De fout lag aan het Transport bedrijf. Alvast bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben. Verhamme Carine
Beste Klant, Wij hebben gelijk contact opgenomen met de DPD en te horen gekregen dat het met enkele dagen vertraging toch bij u is aangekomen. Wij vinden het verloop van transport zeer spijtig en zullen dit dan ook nader met de transporteur uitzoeken. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Snelle levering en goed materiaal!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij aankoop konijnenhok drinkfles en voerbakje cadeau.
VerbeterpuntenOp twee plekken liet de toplaag los van het hok.
Pluspunten
Beste aankoop die ik ooit heb gedaan, snel opgestuurd en het pakketje kwam de 2e dag aan. LOVE IT
VerbeterpuntenGeen een tot nu toe
Pluspunten
Super gereged netjes afgeleverd en ziet er zeer netjes uit helemaal top
Pluspunten
snelheid levering. webshop betaalgemak keurig verpakt.
Pluspunten
De klantenservice heeft contact opgenomen toen een artikel niet voorradig bleek, waardoor de verzending vertraging zou oplopen en bood een alternatief artikel aan. Fijn dat er meegedacht wordt!
VerbeterpuntenVermeld niet op de website "niet goed, geld terug ", want dat blijkt niet onvoorwaardelijk zo te zijn. Als je een artikel uitgepakt hebt of een blikje uit het traytje gehaald om aan de kat voor te schotelen, mag je al niet retourneren. Bovendien zijn de retour kosten voor eigen rekening. Als iemand als ik voor de eerste keer iets koopt en met deze voorwaarden geconfronteerd word, dan nodigt dat niet uit om een volgende keer weer wat te bestellen. Mijn tip is dus: wees coulant. Misschien verlies je wat op een (eerste) bestelling, maar een tevreden klant is heel wat waard en komt terug. Dat levert op de langere termijn meer op!
Pluspunten
De informatie over de goederen op hun website is heel uitgebreid. Hele goede informatie over de voortgang van je bestelling. Op de een of andere manier heeft alles een hele gemoedeljke uitstraling.
VerbeterpuntenDPD als vervoerder geniet niet mijn voorkeur.
Pluspunten
- tijdige levering - flexiebelheid van de levering - prijs/kwaliteit ok. - volledigheid van bestelling - info op de website over het product
Verbeterpunten- de 2 platen voor het dak waren niet even groot. Dus nauwkeurigheid van de afmetingen van de onderdelen kan beter.
Pluspunten
vlotte levering, product was goed ingepakt
Verbeterpuntenmoglijk track en trace via account webshop en niet apart via transporteur.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Gewoon 5 sterren