Pluspunten
Snelle bezorging en prima verzorgd Matti-Maria Maastricht
Pluspunten
Klantvriendelijk: werd meteen gebeld toen 1 van de bestelde producten iets later kwam.
Pluspunten
Heel vlugge levering. Alles van goede kwaliteit, ook het speelgoed van de beestjes is mooi en degelijk!
VerbeterpuntenSpijtig dat er verzendingskosten voor België betaald moeten worden, ongeacht het bedrag dat je koopt.
Pluspunten
Alles keurig geregeld en volgens afspraak bezorgd. Blij met onze aankoop, en onze konijntjes ook
Pluspunten
Prima spullen
VerbeterpuntenBezorgen met DPD, wat een onduidelijk, onvriendelijk, onbereikbaar bedrijf is dat. Via de website kun je opties kiezen. Deze opties voren ze vervolgens niet uit. Afleveren bij buren doen ze niet. Loop ochtend krijg je bericht dat ze begin middag komen. Dat is te laat. Telefonisch niet bereikbaar. De enige optie is voor de deur zetten en zelf risico nemen voor (transport)schade en diefstal (of niet afleveren). Lekker makkelijk.
Beste Klant, Wij vinden het zeer spijtig dat u niet tevreden bent over het transport. Dit zijn klachten die wij zeer serieus nemen. Mocht u in de toekomst alsnog een bestelling bij ons willen plaatsen dan kunt u altijd aangeven dat u gebruik wilt maken van een andere transporteur. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling en bij twijfel belde ze mij zelf op
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, gewoon top!
Pluspunten
Verbeterpuntenjammer dat je verzendkosten moet betalen
Pluspunten
Duidelijke website met een ruim assortiment
VerbeterpuntenTijdens het reserveringsproces had ik aangegeven dat ik de bestelling zelf zou komen afhalen. In de bevestiging stond dat men contact met mij zou opnemen om hiervoor een afspraak te maken. Dit gebeurde niet zodat ik hiervoor zelf Huisdiersuper heb gecontacteerd. Ook zou het fijn zijn dat wanneer je ervoor kiest de bestelling zelf af te zullen halen je ook de mogelijkheid krijgt in de winkel te betalen in plaats dat al vooraf online te moeten doen.
Pluspunten
Vlotte levering. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Netjes en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Prima site, snelle nette levering
Pluspunten
Snelle levering, goed product
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Alles prima!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd. Mooie artikelen op de website die gemakkelijk te gebruiken is.
VerbeterpuntenNog geen gevonden.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit .
Pluspunten
Uhmm, spullen waren goed verpakt ?
Verbeterpunten- ik zou een track and tracé nummer krijgen... niet gekregen. - bezorger is langs geweest, ik was op dat moment niet thuis dus heb ik een code gekregen waarmee ik kon inloggen en afspraak kon wijzigen... nou ik kon helemaal niet inloggen ook niet de volgende dag. Berzorger kwam vervolgens een dag later aan dat hij had aangegeven op zijn brief.... ik weer niet thuis en uiteindelijk op een vrijdag mijn pakketje ontvangen... bijna een week later.... slecht slecht slecht
Beste Klant, Wij vinden het zeer spijtig dat u niet tevreden bent over het transport. Dit zijn klachten die wij zeer serieus nemen. Mocht u in de toekomst alsnog eens een bestelling bij ons willen plaatsen dan kunt u altijd aangeven dat u gebruik wilt maken van een andere transporteur. Uiteraard zullen wij hier dan rekening mee houden. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Verbeterpuntenafbeeldingen lijken groter op beeld het hok wat ik gekocht heb valt tegen
Pluspunten
Het product werd snel geleverd en bevalt goed (paardenzalf)
VerbeterpuntenDat weet ik niet, omdat ik nog niet voldoende bekend ben met het bedrijf
Pluspunten
Goeie snelle levering. Goed verpakt. Zeer tevreden
Pluspunten
- scherpe prijzen - zeer snelle verzending - goede prijs/kwaliteit
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede website, snelle bezorgin
Pluspunten
Snelle levering! Goed verpakt
Pluspunten
Lekker snel geleverd
VerbeterpuntenAlles was naar wens