Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Meedenkend, altijd vriendelijk personeel, niks is lastig. Toen wij onze puppy buddy hadden opgehaald hadden we niks voorbereid en zijn we samen met buddy jullie kant opgereden om ons helemaal klaar te maken. We mochten hem meenemen en zijn vanuit alle kanten super geadviseerd
VerbeterpuntenDe website is niet altijd alles goed op te vinden
Pluspunten
TOPWINKEL ! Leuke artikel met snelle levering
Pluspunten
goed en op tijd bezorgd, netjes verpakt, goede kwaliteit
Verbeterpuntenmn vogels hadden wel na 2 dagen het belletje er al af
Pluspunten
Door een storing in de verbinding kwaa er geen omleiding naar iDEAL. Bestelling wel weg uit winkelmandje. Bestelling opnieuw ingevoerd.alles ging zoals gewenst. Daags erna netjes gebeld over de eerste bestelling of deze nog verwerkt moest worden. Super service dus.
Pluspunten
Snelle levering. Hok ziet er goed uit. Makkelijke montage.
VerbeterpuntenGaas onder het konijnenhok. Het hok staat buiten op het gras. Elk zichzelf respecterend konijn kan een hol graven en er uit ontsnappen. Nu heb ik nog een apart frame moeten laten maken zodat er gaas onder kon.
Pluspunten
prima klantenservice, snelle levering, duidelijk bouwpakket
Pluspunten
Vlotte levering gedaan super
VerbeterpuntenIk had een konijnehok gekocht en normaal zat er een starterspakket bij voor het konijn maar het starterspakket heb ik niet gekregen
Pluspunten
Door een fout bij de transporteur kwam mijn bestelde pakketje niet tijdig aan. Ik heb dan Huisdiersuper gecontacteerd via mail. Huisdiersuper heeft dan telefonisch contact met mij opgenomen en hebben toen direct een nieuw pakketje verzonden en ik heb dit de dag erna ontvangen. Zij waren steeds zeer vriendelijk en hebben dit super goed opgelost waarvoor mijn dank.
VerbeterpuntenVerbeterpunten zullen er altijd wel zijn maar ik kan er zo direct toch geen opnoemen.
Pluspunten
Snel correct en prima uitleg artikel
Pluspunten
Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering!!
Pluspunten
doen wat ze zeggen. Aflevering goed aangekondigd en precies op tijd geleverd.
Pluspunten
snelle levering goede prijs mooie kwaliteit 10
Pluspunten
Snel geleverd en goed ingepakt.
Pluspunten
snelle levering, prijs kwaliteit goed.
Verbeterpuntengeen, heb eerste keer besteld
Pluspunten
Zeer vlot verlopen
Pluspunten
Producten makkelijk te vinden. Bezorging volgens afspraak.
VerbeterpuntenNog geen verbeter tips, daar dit mijn eerste bestelling was
Pluspunten
erge goede en snelle service
Pluspunten
Bestelling correct en vlot uitgevoerd.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Uitstekende service. Vandaag besteld, morgen geleverd. Bij de betaling via de bankapp leek er eventjes wat fout te gaan. Ik twijfelde nog of mijn betaling nu wel of niet was aanvaard, toen ik al een telefoontje kreeg. De supervriendelijke mevrouw van de Huisdiersuper belde mij om te zeggen dat er wat storing op hun website zat, maar dat alles in orde was, en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken. En zoals ze zei aan de telefoon, was mijn bestelling er inderdaad de volgende ochtend al.
Verbeterpunten-
Pluspunten
VerbeterpuntenGraag een email met track en trace voor de bestelling. Ik wist niet wanneer mijn bestelling zou komen
Pluspunten
Gekregen wat is besteld en nog vrij snel ook. Heel tevreden.