Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpunten???
Pluspunten
Geweldig bedrijf luistert en geef advies. Telefoon van een dame geweldig . Ik heb geen negatieve punten . Buiten gewoon netjes geholpen. Connie
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenEnkele panelen van het konijnenhok zijn beschadigd (krassen in de verf en zelfs putjes in het hout). Ook de doos waarin dit hok werd vervoerd en geleverd was beschadigd. Suggestie: het konijnenhok beter inpakken door ieder onderdeel afzonderlijk in te pakken in dikkere folie.
Pluspunten
Goede klantenservice.
VerbeterpuntenVeiligheidslampjes voor honden zijn bijzonder slecht. Deze uit het assortiment halen en vervangen.
Pluspunten
Snel besteld, snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
Goed product, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Netjes contact als je pakket een paar dagen later geleverd word dan afgesproken... en hele vriendelijke service
Pluspunten
Goed ingepakt en snel geleverd!
Pluspunten
Mijn bestelling kwam werd vlot bezorgd, de producten zijn van goedr kwaliteit en de communicatie is erg goed en duidelijk!
Pluspunten
Alles is stevig verpakt geleverd
VerbeterpuntenIk had graag de beloofde mail ontvangen met het geschatte tijdstip wanneer geleverd zou worden ! Nu was ik net een kwartiertje te laat en moest dus mijn pakket afhalen in een afhaalpunt..
Pluspunten
Snelle verwerking Tevreden over krabpalen
VerbeterpuntenDPD chauffeur deed geen moeite om aan huis te komen! Niet tevreden over relax kat (senna) 49€... witte vlekken aan binnenkant plus grijze gaas buutenkant zetel vol blazen...
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle goede service!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment voor een goede prijs.
VerbeterpuntenLevering duurde langer dan aangegeven zonder opgave van reden. Zou beter kunnen. Doos waarin goederen geleverd waren zag er gehavend uit. Doet af aan professionele uitstraling van het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, betaalbare prijzen. Erg tevreden
Pluspunten
- Er was op de website een onduidelijkheid die we gemeld hebben. Er werd ons meteen de correcte uitleg gegeven èn de website werd aangepast. - Na de levering hadden we nog een vraag. Ook deze werd meteen verduidelijkt.
Pluspunten
Supersnel geleverd en alles naar wens
Pluspunten
Groot assortiment Prijs /kwaliteit erg goed Snelle levering
VerbeterpuntenVerzenden gratis vanaf bepaald bedrag zou lager mogen. Verder geen min of verbeterpunten