Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, goede prijs
Pluspunten
het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij De Huisdierensuper. De bestelde "PAW CLEANER" s werden de volgende dag reeds geleverd
Pluspunten
Snelle levering, prima producten, ben erg tevreden
Pluspunten
Makkelijk bestellen en supersnelle levering.
Pluspunten
Positive punten duidelijk site zeer snelle en goede feetback snelle levering kortom TOP! Negatieve punten GEEN!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering, goede kwaliteit en helemaal niet duur! Ik ben erg blij met mijn producten :)
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten :))
Pluspunten
Telkens heel vriendelijk aan de telefoon, zeer snelle service; Wij hadden een beschadigd konijnenhok gekregen en enkele dagen later werd er al een nieuw geleverd.
VerbeterpuntenOns eerste konijnenhok was enorm beschadigd (op verschillende plaatsen). Misschien eerst een kwaliteitscheck voor het naar de klant wordt gestuurd?
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk personeel en snelle service
Pluspunten
Goede en snelle servixe
VerbeterpuntenHeb ik niet
controle van produkt
Beste Klant, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Echter is een 5 voor ons geen cijfer van een tevreden klant. Daarom horen wij ook graag wat er mis is geweest met uw bestelling. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice of een email sturen naar [email protected] Graag zouden wij dan met u willen kijken wat wij anders hadden kunnen doen. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Ruimaanbod van producten, leuke spullen voor goede prijzen. Levering ging erg snel en diverse betaalmogelijkheden. Ik ben erg tevreden over De Huisdiersuper!
VerbeterpuntenKan ik niet noemen. Heb nu 2 keer besteld bij De Huisdiersuper en allebei de keren was ik erg tevreden.
Pluspunten
veel keuze.
Verbeterpuntenverzending was niet ok. De doos waarin de spullen zaten was gescheurd (ondanks dat er met tape breekbaar op stond). Geen schade aan de inhoud maar dat was meer geluk dan wijsheid.
Pluspunten
Vond de informatie op de site erg duidelijk en was goed geïnformeerd. Kon heel makkelijk online het konijnenhok bestellen. Bezorging was snel, had deze donderdagavond laat besteld en maandag al in huis. Ik vond de beschrijving om in elkaar te zetten minimaal, maar dit ligt aan de fabriekant.
Pluspunten
Top prijs en snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijk Snel geleverd
VerbeterpuntenToppie bedrijf.
Pluspunten
Duidelijke website en super snelle levering. Super!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Deel bestelling niet leverbaar, gebeld om probleem op te lossen en alternatief aangeboden. Daarna bestelling ook vlot verstuurt.
VerbeterpuntenZondags bestel, dinsdags pas telefoontje dat deel bestelling niet op voorraad was. Bestelling helaas slecht verpak, rammelde in doos heen en weer waardoor delen door de doos naar buiten staken en zijn beschadigd. Als ik er niet om had zitten springen was de boel retour gegaan.
Pluspunten
Super snelle bezorging, goed verpakt en via mail goed op de hoogte gehouden over bezorging en de spullen zijn super
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Geen tegenvallers
VerbeterpuntenGeen een
Pluspunten
De snelle afhandeling van het bestelde product; de snelle manier waarop de bestelling wordt bevestigd en de correcte aflevering sterkt in mijn positieve gedachte over 'De huisdiersuper.nl'
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed product
VerbeterpuntenIk kreeg geen melding wanneer het product geleverd zou worden en kon het dus ook niet volgen
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt. Prima