Pluspunten
Goede duidelijke website zo dat je daardoor duidelijke informatie over hun producten krijgt. Was zeer tevreden over het product en de snelle levering.
Pluspunten
De order was binnen 24 uur van A tot Z tot volle tevredenheid afgehandeld. Over het, nog niet gebruikte, product kunnen we nog geen oordeel geven, buiten een optische indruk en die is goed.
VerbeterpuntenNog geen ontdekt.
Pluspunten
hetgeen je bestelt wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd en je kunt het product ook volgen je kunt daardoor precies zien wanneer het bij je wordt bezorgd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijke website, snelle levering en duidelijke voorwaarden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlotte levering, prima
Pluspunten
Heel snel gelegerd
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie en actie op mail en vraag en aanbod
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Vraagje per mail zelfde dag al beantwoord
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering ziet er top uit
Pluspunten
Ik had een co-sleeper voor een leuke prijs gezien, helaas stond deze in backorder. Toch alvast gereserveerd, aangezien de verwachte leverdatum voor mijn uitgerekende datum zou zijn. Helaas is dit later verschoven en zou het toch te laat geleverd worden voor ons. Vanwege het ongemak werd mij direct een aantrekkelijk aanbod gedaan om voor een andere co-sleeper te gaan, kwam uiteindelijk wel wat duurder uit maar dat hebben we voor lief genomen. We vonden het namelijk erg netjes dat vanuit het bedrijf zelf deze oplossing werd geboden !
Mail levering klopte niet
Pluspunten
bestelling werd snel en netjes geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenTrack and trace beter in de gaten houden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, vlotte & veilige betaling. Ondanks een feestdag toch 2 dagen later al in huis! Heel tevreden.
Pluspunten
Prima levering, je werd goed op de hoogte gehouden en het was keurig verpakt.
VerbeterpuntenDat weet ik niet want dit was mijn eerste bestelling en dat ging prima
Pluspunten
Duidelijke en goede communicatie, betrouwbaar en snelle levering. Komt met goed alternatief als er een product niet op tijd geleverd kan worden.