Zeer vlot, mooi assortiment en correcte prijs! Kortom: top!
Koop 6 boxershorts van ck in de zelfde maat. 3 ervan waren kleiner dan de andere 3 en dan waren dat ook nog de leukste 3. Dus terug sturen. Komen we er achter dat we de retourzending zelf moeten betalen. Heel vreemd als er iets niet klopt.
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een onverwachte ervaring had met de maatvoering van de boxershorts. Wij streven ernaar om consistentie in onze producten te garanderen en betreuren het dat dit niet het geval was. Als er iets niet naar wens is, adviseren wij altijd om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Op onze website vindt u de contactgegevens waar u met uw vragen terecht kunt, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden.
Mag iets meer omschrijving bij het product. Dan wordt het een cijfer 10
Prima bedrijf
Makkelijk site en overzichtelijk.Prijs Kwaliteit,perfecte match.Zeer snelle dienstverlening en geen adertjes onder het gras.Alles perfect zowel site en betalingsmogelijkheid en zeer snelle levering en super kwaliteit.
spullen en levering ok, maar als maat niet goed blijkt te zijn dan wel zelf retourzending betalen. Op zo'n klein bedrag is dit veel. Weer van geleerd, volgende keer eerst checken dat evt. retourzending ook inclusief is...
Ik krijg mijn producten op tijd geleverd en kwaliteit is ook goed.
Ik hou van niet alledaags ondergoed zoals strings en jock Straps. elk zijn goesting maar hoe minder stof van onder hoe liever ik het heb en ik ben lekker gay elk zijn ding
zeer goed
Al jaren top ondergoed
Leveren netjes en op tijd hun spullen. Vind alleen de verzendkosten te hoog pas bij € 50,-. Als dat na 39,50 gaat komt de 5 ster aan. Gr Heuvel
Goede service en snel ontvangen.
Ben al jaren trouwe klant
Beste............... Al jaren klant, koop ook wel eens elders, echt niet de grootste klant, maar ieder jaar wel een bestelling geplaatst. Hartelijke groet Jeroen
Het is er aan gekomen maar ze is er
Het bestelproces werkt, betaling is makkelijk en er is voldoende info over de afhandeling en bezorging.
Prima producten en snelle levering
Op zoek naar ondergoed van de betere merken, dat je niet meer zo makkelijk in de stenen winkels vindt, stuitte ik op Yourunderwearstore. Zeer mooi assortiment, waaronder tot mijn verrassing ook van mijn favoriete merk uit Frankrijk. Mandje gevuld, betaald en de volgende dag al stond de pakjesman voor mijn deur. Goed spul, snel gebracht.
Regelmatig bestel ik artikelen, altijd correct en snel. Ook als het niet meer voorradig is. Dank.
Gevonden wat ik zocht. Vlotte levering.
Snelle levering van Top Diesel boxershorts. Niet de goedkoopste boxers, wel ruim het geld waard.
Goeie marchandise. Vlug besteld en vlug ontvangen ... Wat moet het méér hé? We zijn een tevreden klant jammer u niet Belgisch .. Viva Belgica Walter Antwerp
geweldig petje af voor deze onderneming