Pluspunten
Snelle en duidelijke service!
Pluspunten
Fantastische collectie underware en swimware voor mannen. Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Snelle service en uit eerdere ervaring weet ik dat ook de retourservice prima werkt.
Pluspunten
Goede service, snelle levering en super klant vriendelijk bij een omruiling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima service en gewoon snelle levering van bestelling.
Pluspunten
goede website. snelle levering. prima kwaliteit. gewoon goed!
Pluspunten
Snel geleverd, makkelijk te betalen. Super!
Pluspunten
Kwaliteit en prima op tijd geleverd.
VerbeterpuntenWel iets aan de dure kant.
Pluspunten
Snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie artikelen in het assortiment. zeer overzichtelijk en een vlotte bestelling. Zeer positieve Nieuwsbrieven Dankjewel en ga zo door
Pluspunten
Bij vorige levering was er een tegoed in mijn voordeel en snel kreeg ik het bericht, u mag bij volgende bestelling het bedrag in mindering brengen, wat ook is gebeurd. Zeer snelle levering, toevallig was ik niet thuis bij de levering, maar met een achtergelaten bericht vernam ik dat ze volgende dag terug kwamen.
VerbeterpuntenIk heb nu 2 x achter elkaar de zelfde slip besteld, maar kreeg wel hetzelfde model toegezonden, maar de stof was iets anders en het embleem was ook anders dan op de afbeelding. Het gaat om het merk HOM artikelnummer 11568-050-xl Sport N Colors Tanga 854 Op de afbeelding en ook op de vorige geleverde staat HOM in het wit en sport in het rood vermeld en nu gewoon alles in het zwart. Dat ietsjes kleur doet veel, het is een mooi accent op de slip.
Pluspunten
Duidelijk, snelle levering, goede website.
Pluspunten
telefoon werd snel opgenomen en goed service verleend door René.
Pluspunten
Zeer overzichtelijk en zeer vlot met verzendingen
Pluspunten
Overzichtelijk en snelle levering.
Pluspunten
Snelle Levering, goede artikel, juiste maat, ruime keuze!
VerbeterpuntenKon niet direct vinden wat ik zocht, had ergens slip gezien en met naam ervan niet in beeld bij zoekterm, da's min puntje
Pluspunten
Levering op tijd en prima verlopen
VerbeterpuntenMeer levermogelijkheden, zoals bijvoorbeeld in een Kiala afhaalpunt
Pluspunten
Schitterend assortiment en uitstekende sevice, website is erg gebruiksvriendelijk, snelle en vlotte levering.
VerbeterpuntenHomewear groter assortiment, o.a. N2N.
Pluspunten
vlotte service
Verbeterpuntenaccepteert geen mastercard. Overal elders wel Bezorgen bij de buren in een flatgebouw is een ramp. Schei er toch eens mee uit
Pluspunten
Snel en eenvoudig bestellen
VerbeterpuntenEen uitgebreidere collectie
Pluspunten
Gemakkelijk en overzichtelijk. Vlotte service
Pluspunten
Bestelling altijd op tijd geleverd.