Yourunderwearstore levert snel, in een degelijke verpakking en tegen concurerende prijzen. Goed zo!
ondergoed is goed niet goedkoop maar de merken zijn goed zoals bjorn borg en hom
Zeer duidelijk, correct en stipt.
Heb shorts besteld en de maat was te groot konden gelijk retour sturen andere besteld en alles verliep vlot. Goede kwaliteit enz in een woord geweldig
Is altijd goed, nooit gedoe.
Al jaren bestel ik daar mijn ondergoed. 1 keer een zending die niet compleet was, dit werd per direct adequaat opgelost
Het aanbod en de kwaliteit zijn meer dan geweldig. Ga zo door.
Het was een snelle levering die ik in goede orde heb mogen ontvangen. Ben er erg blij mee. Ik zou het andere klanten ook aanraden.
Prima service. Besteld en vrijwel meteen geleverd
Ruime keuze in allerlei categorieën. Met name in slips e.d. vind ik altijd wel iets bijzonders wat ergens anders niet te vinden is.
Makkelijk om te bestellen en snelle levering
bestelde artikelen worden geleverd volgens de algemene voorwaarden , jammer dat postnl niet goed meewerkt in Belgie
Snelle correcte levering
Mooie kollektie. Fan van joe snyder. Top broekjes als ondergoed en zwembroekjes te gebruiken.
Zie boven!!
Actief bedrijf
Kwaliteit van de zwembroek niet want de letters gaan er al af na een vakantie helaas.
Geen bestelling gemist, snel en adequaat
Prima website. Snelle levering. Mis wel wat merken zoals Mundo unico en Versace.
Ruime keuze. Snelle levering. Degelijke merken. Nadeel vind ik dat ze niet verzenden op brievenbus formaat, zodat het altijd opgehaald of aangenomen moet worden.
Ben al jaren klant. Dat zegt genoeg. Bestel wel onregelmatig. Ik had een keer met spoed 2 slips nodig. Ik schreef dat bij mn bestelling en ja wel hoor volgende dag in huis! Dus ook goede service. Eenvoudig online te bestellen. Zelfs ik kan het. Groet, Dick Verburg
Veel keus, snelle levering,
Duidelijke website snelle sirvice