Pluspunten
Veel keuze en merken
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenTweede 50procent wordt maar een keer toegepast bij bestelling van 4 dan moet je twee keer bestellen om de korting te krijgen, knullig
Geachte heer Reimers, Bedankt voor uw reactie aan YourUnderwearStore. Wij hebben inmiddels de actie voor de betreffende artikelen aangepast. U ontvangt vandaag nog het bedrag van € 5,50 retour op uw bankrekening. Zoals telefonisch besproken nogmaals onze excuses voor het ongemak. Hopende u op een correcte wijze te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
Wordt goed op gelost
VerbeterpuntenLeten op verzenden
Pluspunten
Groot aanbod Snelle levering
VerbeterpuntenTwee stuks verpakken in een doos die ik speciaal moest ophalen vind ik niet klantvriendelijk. Ze hadden ook in een envelop door de brievenbus gekund.
Pluspunten
Goede website, snelle levering, uitstekende producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nadat ik had besteld al de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenVoorrad is te beperkt want veelal zijn er maten niet in voorraad of helemaal op.
Pluspunten
Super, mooi verpakt en snel afgeleverd
Pluspunten
Website biedt duidelijk overzicht van het uitgebreide assortiment. Producten worden perfect in beeld gebracht. Levering verloopt vlot. Veel voordelige acties voor de klant
VerbeterpuntenVan de omschrijving van elk product is meer te maken. De mededeling dat het product eenvoudig is te bestellen via Underwearstore lijkt me overbodig. Producten die in een actie worden aangeprezen, zijn soms niet op voorraad en moeten daardoor later worden aangeleverd. Dat is niet duurzaam ondernemen. Bovendien wordt niet gemeld wanneer het product dat reeds betaald is, wel wordt geleverd.
Pluspunten
goed materiaal vlugge bestellingen
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer snelle en verzorgde levering, verschillende acties en promo's van tijd tot tijd
Pluspunten
Up to date.
VerbeterpuntenIn de aanbiedingen vind ik meer de prijs-kwaliteitsverhoudingen dan in de reguliere.
Pluspunten
Fijne verzending en korrekte verzending.
VerbeterpuntenWanneer de firma korting geeft moeten de data's gerespecteerd worden. Wanneer de firma korting geeft op de produkten gedurende een bepaalde periode moet men dit respecteren. Ik verwijs hier naar de 20 % korting van Joe snyder. Wanneer men besteld, wanneer de korting niet meer aangegeven zijn, doch binnen de gestelde kortingstermijn dient men deze te geven en dient het winkelmandje aangepast te worden naar de korting.
Geachte heer Dierickx, Bedankt voor uw feedback. De informatie omtrent een actie wordt altijd een dag voordat de actie officeel van start gaat op onze website gecommuniceerd. Dit om te voorkomen dat er klanten geen gebruik kunnen maken van een speciale aanbieding en uit preventive zodat de automatisering dubbel wordt gecommuniceerd. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
VerbeterpuntenWeinig informatie over de producten, de omschrijving van stof enkele laag of gevoerd, enz ontbreekt. Er kunnen wat meer foto's bij, van meer kanten.
Pluspunten
Goede en transparante verpakking. Producten zien er beter uit dan op site. Indien kleuring nog afgaat, behalve ticket, een duidelijkere aanduiding. Moet dit nog ondervinden?
VerbeterpuntenTracering van UPS: eerst was vrijdagavond voorzien, werd geleverd woensdagmiddag. Pakje leek geen 6 Kg. Website: filtering werkt niet altijd door bij meerdere pagina's resultaat (BvB per maat of kleur, wanneer men tweede resultaatpagina kiest dan springt men terug op algemene startpagina.
Pluspunten
Ik ben uiterst tevreden, snelle service, goede kwaliteit
Pluspunten
Absoluut prima. Snel geleverd.
Pluspunten
snelle levering en voorraad
Pluspunten
Goed assortiment.
VerbeterpuntenWeinig communicatie buiten werkdagen.
Pluspunten
Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenHet versturen met UPC vind ik geen succes. In het verleden werd de bestelling de eerstvolgende werkdag al bezorgd, maar dat is nu niet meer het geval. Ook vind ik het niet prettig geen indicatie tijdstip bezorging te weten.
Pluspunten
Behulpzaam wanneer je een vraag hebt over product , men neemt zelfs de moeite om het product te bekijken en details te geven , overzichtelijke site, ruim aanbod
VerbeterpuntenSneller transport bv via kiala