Pluspunten
VerbeterpuntenProduct op voorraad, besteld, na 3 dagen bericht niet meer te leveren, wil mn geld terug maar niemand komt met reactie
Beste Arjen, Het bedrag is gelijk gecrediteerd nadat wij uw reactie hadden ontvangen. Helaas komen voorraad verschillen sporadisch voor door synchronisatie van de webshop en het voorraadsysteem. Onze excuses voor het ongemak. Om u tegemoet te komen hebben wij u een passend voorstel gestuurd. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
Goed uitziende site en als je iets wil bestellen gaat dat eenvoudige en snel, zonder toestanden!!!
Pluspunten
Prettige winkel, en mooie kwaliteitskleding. Heb hier in de loop der jaren al heel wat gekocht, toppie.
VerbeterpuntenVerzending via UPS werkt minder prettig , verzenden via TNT POST gaat soepeler.
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering
VerbeterpuntenGoedkoper ;p
Pluspunten
snelheid en correcte aflevering van de bestelling
Pluspunten
Verzorgde website, gebruiksvriendelijk, correcte opvolging, snelle levering. Pluspunt dat verzendkosten voortaan inclusief zijn vanaf 50 EUR.
VerbeterpuntenMisschien bij afhandeling order : ruimte voor opmerking/tekstvak. Ik woon bvb in een appartementsgebouw en zou graag aangeven dat bij levering tijdens de werkuren in mijn afwezigheid het pakje bij een buur mag bezorgd worden.
Pluspunten
Snelle verwerking en levering
VerbeterpuntenBij geen stock voorradig graag melden of dit nog wordt aangevuld
De pakketjes wat kleiner maken zodat het door de brievenbus kan, moet kunnen want het heeft meestal niet zoveel om het lijf Haha!!
Pluspunten
Snelle levering; goede communicatie per mail.
VerbeterpuntenBezorging in de brievenbus/box zou beter zijn i.v.m. thuis zijn.
Pluspunten
prettige site klantvriendelijk
aangeven als een levering niet compleet is wanner het dan wel geleverd wordt
Pluspunten
mooie webside, makkelijk toegankelijk
Verbeterpuntenassortiment wordt kleiner, te weinig vraag naar bepaalde producten?
Pluspunten
super
Pluspunten
Snelle accurate afhandeling van mijn bestelling
Pluspunten
grote assortiment uitgebreide productinformatie
Verbeterpuntenmakro opname van de stof weergave kleuren laat soms te wensen over
Pluspunten
Makkelijk uitzoeken, en bestellen. Top site !!
Pluspunten
Verbeterpuntennalevering wanneer aan te geven bij bestellen was dit nog niet bekent het werd pas bekent toen ik de levering kreeg
Pluspunten
snelheid, van de leveringen , goede site en zeer duidelijk. mooie producten van een goede kwaliteit
VerbeterpuntenVoorraad status is soms te laag van de L, . Meer aanbiedingen/sales producten.
Pluspunten
Snel thuisbezorgd
VerbeterpuntenLichtere gebruiksvriendelijkere website zou wonderen doen.
Pluspunten
Al jarenlang trouwe klant! Altijd leuk om je zonen te verrassen met mooi ondergoed.
VerbeterpuntenKlantenspaarkaart
Pluspunten
ruime keuze en corecte levering
Verbeterpuntenliefst nog meer keuze in de grote merken