Pluspunten
Mooie gladde stof
VerbeterpuntenVeel kleiner dan verwacht!
Het zou fijn zijn om gelijk een Kiala punt te kunnen selecteren ipv dat er eerst een poging wordt gedaan om thuis af te leveren.
Beste Sander, Wij zijn momenteel druk bezig om de Kiala punten rechtstreeks te implementeren in de verzendopties. Op korte termijn hopen wij dit operationeel te hebben. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
Pluspunten
Groot assortiment, snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en bijbehorende rekening.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
- aanbod - service - snelheid
Verbeterpuntenuitbreiding collectie met bijv. home- en sportswear
Pluspunten
snelle en goed bezorging
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntenkleding soms verkeerd,wat u mij toe stuurt.
Pluspunten
gemakkelijk bestellen snelle bezorging
VerbeterpuntenWanneer er in de pasvorm en maat van een merk dat telkens opnieuw besteld wordt iets veranderd,zou het fijn zijn wanneer dit vermeld wordt. De sportjacke van Kapart bestellen wij al jarenlang, maar nu zijn ze ineens minder elastisch en ook de maat is duidelijk groter geworden..4x xl is nu zeker 5x xl geworden. Ik wilde er eigenlijk meer bestellen, maar ze zijn teveel veranderd. Daarbij zaten de hemden ook slordig in de doos, wat we niet gewend zijn. Jammer.
Geachte mevrouw van der Pool, Bedankt voor uw reactie via onze beoordelingssite Kiyoh. Wij betreuren het dat de door u bestelde artikelen niet voldoen aan uw verwachting. Uit uw reactie blijkt dat het artikel groter is dan u gewend bent. De reden hiervan is ons niet bekend. Hierover zullen wij navraag doen bij onze leverancier. Verder geeft u aan dat verpakking beschadigd was. Ook hier zullen wij goed gaan kijken wat de oorzaak is, het is namelijk zo dat alle artikelen in de originele, onbeschadigde verpakking aan onze klanten worden verstuurd..Per e-mail zullen wij u alle informatie verzenden. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke en attractieve site Zeer voorspelbare levertijden
Pluspunten
Prima site en prima service. Snelle levering en duidelijke communicatie via e-mail.
VerbeterpuntenSite makkelijker te gebruiken via mobiele apparatuur.
Pluspunten
ruime keuze, vlotte levering, betrouwbaar, goede en duidelijke website.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
geen negative punten snelle levering en afwerking lingerie
VerbeterpuntenNVT
Verzendkosten bij omruilen verkeerde maat. 50% of tegoed volgende bestelling
Pluspunten
Alles verliep soepel en goed en snel
Verbeterpuntenn.v.t
Verbeterpuntenverpakking was open gemmaaakt
Pluspunten
Zit perfect, mooie stof
VerbeterpuntenIets meer keuze zou mooi zijn