Pluspunten
Goede foto's van de producten.
Pluspunten
Overzichtelijk en meerdere zoekopties.
Pluspunten
buitengewoon goed en vooral snelle afhandeling van zaken, producten ook goed. Gr Axel
Pluspunten
Was iets fout in de bestelunit van de website; daardoor verkeerde levering. Na telefonisch contact is het zeer correct opgelost en werden excuses aangeboden
Pluspunten
Zeer snel geleverd
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
levering naar wat wordt vermeld op de site
Verbeterpuntenik vind het vervelend dat de zending maar één keer wordt aangeboden en niet wordt afgegeven bij buren. Daardoor moest ik het alsnog zelf op gaan halen en dat is niet mijn intentie van op internet kopen.
Pluspunten
Zeer snel geleverd, komen hun afspraak na, leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenPas gratis verzending boven 50 euro. ik zie liever de helft of altijd gratis.
Pluspunten
goede website snelle levering
Verbeterpuntenonduidelijkheden over de levering UPS is niet zo geweldig, heb liever Kiala
Pluspunten
Zeer snelle levering indien betaald met ideal Bij vraag of bezorging via de brievenbus mogelijk is geen probleem zelfde dag positief antwoord Producten zoals gewend van hoogste kwaliteit
VerbeterpuntenDe optie bezorging per brievenbus moet weer terug naast bezorging per koerier de verzendkosten vindt ik persoonlijk aan de hoge kant binnen nederland
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe envelop paste door de brievenbus, dan vind ik € 4,95 verzendkosten wat aan de hoge kant. Maar ik begrijp ook dat men de zending wil tracken. Alternatief aanbieden aan de klant.
Pluspunten
Groot aanbod, veel keuze, goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenOmschrijving van de producten is minimaal.
Pluspunten
zeer mooi ondergoed, goede pasvorm en zit heerlijk, heerlijke stof !
Verbeterpuntende verzending was een drama, waarom moet ik er 4,95 voor betalen en gaat het dan vervolgens met UPS. als het een pakketje is dan oke maar het was een slip die in een gripzakje zat, wat dus in een envelop had gekund zodat het veel goedkopere verzending zou zijn en dan had ik het ook de volgende dag in de bus gehad, nu was het pakketverzending en dus heel duur en extra dagen wachten. Dat verdient dus aandacht want nu twijfel ik of ik nog een bestelling zal plaatsen want dit is iemand onnodig op extra kosten jagen !
Pluspunten
Goede telefoonise contackten beleeft en netjes
Pluspunten
ruime keuze
Verbeterpuntensommige foto's (vnl. bij het merk Andrew Christian) zijn nogal gênant
Pluspunten
zeer snelle afwerking en stipte levering
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Makkelijk en snel
VerbeterpuntenRetour proces omslachtig