Pluspunten
Snelle levering Track and trace zodat je weet wanneer je levering kunt verwachten Ruim assortiment
VerbeterpuntenOp website niet te zien hoe doorschijnend ondergoed is
Beloofd was voor 16,00uur besteld dezelfde dag in huis. Ik had om 11 uur besteld en pas de volgende dag ontvangen
Pluspunten
Levering en opvolging
Pluspunten
Makkelijk en snel. Wel een opmerking over de bezorging (zie hier onder!
VerbeterpuntenDe bezorging door UPS liet te wensen over. Pakketjes waren in de tuin van de buren gezet. Deze waren, helaas voor mijn. Op nog op vakantie, voor mij een geluk dat ze tweedagen later thuis kwamen.
Pluspunten
Website werkt goed, selecties zijn goed uit te voeren, snelle en correcte levering.
Site en néerlandais uniquement . Pas de français ! Catalogue mal cadré . Trop d'articles trop sexy . Propositions envoyées trop souvent .
Pluspunten
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een extraatje van Nivea
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling. stipte levering.
Pluspunten
snelle service, vlotte bezorging
Verbeterpunten1. enkele producten zijn in het echt anders dan ze op de site leken (vond ik niet heel erg, dit keer) 2. de doos werd ergens in het appartementencomplex achtergelaten bij een overbuurman. Op zich niet erg, maar dan hoeft wat mij betreft de naam van de winkel niet op het etiket. 3. de volgwebsite van UPC vond ik verwarrend.
Pluspunten
Duidelijke en mooie site
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle service , vriendelijke medewerkers over de telefoon. Word keurig te woord gestaan. Afspraak is ook afspraak.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan met de service
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website met eenvoudige afhandeling. Snelle en correcte levering in goede verpakking.
Pluspunten
snelheid van levering
Verbeterpuntener waren wat problemen met de site met bestellen (reageerde traag of helemaal niet met doorklikken)
Pluspunten
Duidelijke site en zeer snelle levering
Verbeterpuntenmogelijk meer korting acties
Pluspunten
groot assortiment
Pluspunten
Overzichtelijk en goede webstore.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
mooie site informatief duidelijke en mooie foto's
Pluspunten
groot assortiment
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten.