Pluspunten
Het grote assortiment. De grote keuze, en vooral... ik ben een hevig fan van Puma boxershort en die kun je niet in zoveel gewone winkels krijgen. Ondertussen heb ik al eens de volledige website bekeken, en ja... ik zal zeker nog aankopen doen!
VerbeterpuntenWaar ik het altijd een beetje moeilijk mee heb, is dat er moet bijbetaald worden voor de verzending. Achteraf zag ik dat jullie een aktie deden van boven de 50 euro gratis verzending, of is dat altijd? Dit was mij in elk geval niet opgevallen, want het totaal van mijn bestelling, was dacht ik 47 euro.... Maar goed de service was dan ook perfect. Goed traceerbaar via de mail die je krijgt, en correct op datum geleverd. Dus ja... voor wat, hoort wat misschien, maar toch zag ik dat graag of verminderen in prijs, of duidelijk vermeld staan dat vanaf een bepaald bedrag het gratis is.
Pluspunten
Heldere en duidelijke website
VerbeterpuntenDuidelijker laten zien (UPS) wanneer er geleverd wordt
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima internet winkel, geen slechte punten gevonden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en goede site
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenwordt bezorgd door UPS, is niet handig, als ik niet thuis ben (werken) moet ik via hun site erachter komen dat zij geweest zijn. met post NL kan ik na 1e poging aangeven mijn pakje op te halen bij het postkantoor. verder wijkt het product sterk af van de afbeelding, erg jammer.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke mails!
Pluspunten
Het was snel en goed verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk en servicegericht!
VerbeterpuntenBetaling achteraf mogelijk maken.
Verbeterpuntennvt
Omschrijving zwemshort klopte niet. Vermeld werd 100 % katoen, terwijl er sprake was van gedeelte katoen en kunststof materiaal
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
duidelijke site goede info wat er staat en wat ze beweren is ook waarheid
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Duidelijke foto's, ontzettend veel keuze. Het bestellen en betalen gaat makkelijk.
VerbeterpuntenFoto's van voor en achterkant.
Pluspunten
uitgebreid gamma scherpe prijzen snelle levering
UPS voor Business to Consumer leveringen werkt niet. 2 afleverpogingen niet geslaagd, omdat we simpelweg niet thuis waren. Geen zaterdag levering. Instructie geven om op andere manier af te leveren te ingewikkeld. Selectvracht/PostNL zijn beter. Om een beoordeling vragen op het moment dat het product nog niet binnen is lijkt mij unlogisch. Zou ook via de track & trace bekend bij jullie moeten zijn. Ben dus niet tevreden, bestel best veel bij webshops.
Pluspunten
snelle levering en gebruiksvriendelijke site