Pluspunten
snel bezorgd, goede communicatie als iets niet direct leverbaar is
Verbeterpuntenhet zou wel fijn zijn als er een logica zat in de weergave. dus prijs oplopend of aflopend bijvoorbeeld. Daarnaast zou ik het wel fijn vinden als de "multi packs" bij elkaar stonden in plaats van kris kras door de weergave
Pluspunten
Snelle bezorging, duidelijke site.
VerbeterpuntenIets minder reclame versturen per mail. jammer dat niet alle sale producten kwa maat aanwezig zijn.
Pluspunten
Snelle levering. Indien een artikel niet op voorraad is wordt dit direct gecommuniceerd en zo snel mogelijk nagestuurd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie en mooie artikelen.
VerbeterpuntenEr staat niet altijd aangegeven of een artikel op voorraad is. Je moet dan eerst de maat en kleur selecteren en in het winkelmandje plaatsen, voordat je een melding krijgt dat het artikel wordt nageleverd.
Pluspunten
bestelling was heel vlug op bestemming en voldeed aan mijn verwachtingen
Verbeterpuntenondanks de grote keuze,het assortiment "zwemslippen" nog meer uitbreiden.
Pluspunten
groot productengamma gemakkelijk shoppen
Verbeterpuntenonmiddellijk bij de aankoop een afhaalpunt kunnen bepalen. Thuis delivery is in mijn geval niet gemakkelijk en ik kon pas nadat UPS een eerste maal (tevergeefs) langs geweest was via de UPS applicatie een afhaalpunt bepalen.
Beste Ivo, Wij zijn momenteel met UPS bezig om de Kiala afhaal locaties te implementeren in het bestelproces. Wij hopen dit zeer spoedig operationeel te hebben. Met vriendelijke groet, Team YourUnderwearStore
Pluspunten
mooie kwaliteit
Verbeterpuntenverzenden per ptt stuk makkelijker
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen document in de doos omtrent retourzending.
Pluspunten
mooie merken, snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle levering en bij een retour snel je geld terug
Pluspunten
de rioslip 95/5 205426 schiesser heeft een goede pasvorm en daardoor prettig in het dragen
Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
mooi aanbod tegen mooie prijzen
Pluspunten
Snelle Levering ! Prima service !
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering, mooie en duidelijke website. Door model meteen inzicht welke pasvorm een product heeft.
VerbeterpuntenMisschien een wat minder herkenbaar etiket.
Pluspunten
Mogelijkheid om ondergoed te bekijken.
VerbeterpuntenBetalingsmogelijkheid bieden om na ontvangst te betalen via overschrijving.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Redelijk gebruiksvriendelijke site met goede betalingsafhandeling. Leuk om een tube Nivea bij de bestelling aan te treffen.
VerbeterpuntenIn mijn beleving zou de afhandeling van de verzending iets sneller kunnen.
Pluspunten
Uitgebreide keuze snelle & correcte levering