Pluspunten
Keuze, gebruiksvriendelijkheid website,
VerbeterpuntenTwee bestellingen geplaatst, allebei met backorder. Niet aangenaam, zorgen voor rappere opvolging. Zeer spijtig .... misschien zelfs een reden om nooit meer terug te bestellen.
Pluspunten
Snelle correcte levering!
VerbeterpuntenEvt. een neutraal afzendersetiket.
Pluspunten
Duidelijk en snel leverbaar
VerbeterpuntenSpaarpunten bij meerdere aankopen of iets wat er op lijkt
Pluspunten
goede service mooie producten
Verbeterpuntenbetere omschrijving ten opzichte van maat per merk. bijvoorbeeld valt groot of klein uit ect.
Pluspunten
Groot assortiment Gebruiksgemak website
VerbeterpuntenLevering via TNT loopt vlotter dan via UPS
Pluspunten
correcte & snelle levering verzorgde verpakking van de produkten mooie en aangename lingerie ruime keuze
Verbeterpuntengéén...doe zo verder !!!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenNiet alle artikelen te krijgen in grote maten XXL terwijl deze op site merk te selecteren zijn.
Pluspunten
mooi en leuk ondergoed
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Assortiment/levertijd
VerbeterpuntenBezorgen in brievenbus
Pluspunten
Snelle en degelijk verzorgde levering
Pluspunten
Geen negatieve
Pluspunten
Niet teveel poespas; bestellen en leveren. Simpel en goed.
VerbeterpuntenUPS geeft niet aan of ze in de ochtend of middag komen. TNT Post doet/kan dit wel, gewoon een kwestie van plannen denk ik. Was op dag van levering 10min weg en uitgerekend dan is UPS geweest. De tweede dag maar voorbereid op de hele dag niet weg kunnen. Voor mij echt een reden om niet meer bij jullie te bestellen. Voor rest prima geregeld!
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenDe website werkte prima op mijn telefoon(samsung galaxy s4), maar niet op mijn tablet (samsung galaxy tab2)
Pluspunten
Zeer duidelijke website. Snel afgehandeld en geleverd.
VerbeterpuntenDuidelijker weergeven wat de kortingen betreft.
Pluspunten
ontzettend klantvriendelijk
Pluspunten
snelle levering en tijdelijk geen bezorgkosten.
Verbeterpuntenlevering per ups vind ik zonde. Kan ook makkelijk door de brievenbus.
Pluspunten
Makkelijke website.