Koop al jaren underwear daar ,steeds prima kwaliteit.
Good price and quick delivery!
Makkelijke site, goede overzichten. Prima service. Snelle levering.
Altijd korekt, vlug verzonden, beste prijs
Ruim assortiment, mooie aanbiedingen
Snel geleverd.
Van een tweetal Levis briefs was er één defect. Er was geen vervang want sale-product. Heel snel telefonisch een oplossing gezocht en gevonden, pragmatisch en tegemoetkomend. Uitstekende service.
Zoals t hoort, alles in keer goed en snel, profi
Bestelproces loopt vlot, levering zoals beloofd. Producten voldoen aan verwachtingen.
Goede kwaliteit
Vlotte en vlugge service !
Graag bij sommige merken een nog breder assortiment. Ik verwijs ook naar een buiten xl naar xxl, indien natuurlijk mogelijk., zie you snyder . Een dikkere persoon draagt ook graag eens iets sexy.
Alles is volgens afspraak geleverd en afgehandeld.
Fijne website en makkelijk doorheen te spitten. Betalingsgemak en snelle afhandeling van de bestelling
Makkelijk bestellen, goede website voor shopgemak. Snelle levering.
Alles ok voor mij, al vind ik het spijtig dat ik net altijd tussen de aanbiedingen door val. volgende keer gewoon wachten misschien.
Alles binnen 24 uur binnen. Keurig verpakt en geheel zoals omschreven en afgebeeld.
Ze hebben ruime collectie voor een ieder wat wils. Goede levering
Top kwaliteit underwear dat snel en keurig geleverd wordt.
Ervaring is goed Duidelijk en snelle afhandeling
Al langer klant, prima kwaliteit en goede tealiatische aanbiedingen
goede kwaliteit producten tegen goede prijzen. zeer snelle levering en goed verpakt.
Koop er altijd Armani of Tommy Hilfiger en altijd tevreden. Zowel levering als evt terugbetaling. Gebruiksvriendelijke website met hele goede en duidelijke foto’s
Goede en snelle levering