de aankoop van de Manstore Thong uit de nieuwe collectie, was absoluut een must voor m,n bezoek. prijs, kwaliteit, en niet vergeten de pasvorm speelt hierin altijd in grote rol, waarom zou ik dan verder zoeken dan een gedegen Nederlandse onderneming
Snel geregeld en thuis in nette verpakking
Overzichtelijke website die snel en duidelijk werkt en waarna de producten snel en goed worden verzonden.
snel en gekregen wat ik wilde
Mooie merken en snel geleverd
Perfect item, goed en snel geleverd.
Al een tijd klant. Als het weer tijd wordt om te bestellen doe ik dat meteen. Grote keuze prima service.
Zoals eerdere aankopen wederom weer goed vezorgd!
Product paste niet, dus retour gestuurd. Zonder problemen omgeruild. Hele goede service, ik kom terug
Alles naar wens en snel geleverd
prettig om dragen
Vergeleken met andere underweare aanbieders zijn alle producten stevig aan de prijs. Zelfs de in de ''sale'' aangeboden producten nog te duur vergeleken met andere aanbieders.
Een goeie service , dat ik het pakketje in korte tijd geleverd heb gekregen. Dank u wel . Nogmaals voor de goeie service.
Zeer traag met aflevering op vrijdag besteld op 11e dag afgeleverd.
Boxer was kapot en er werd geen nieuwe verzonden.
Beste klant, Allereerst willen wij zeggen dat wij goede service erg belangrijk vinden en dat wij altijd ons uiterste best doen om klachten op een nette manier met de klant op te lossen. Wij konden u geen nieuw exemplaar toesturen omdat het artikel reeds was uitverkocht in uw maat. Wij hebben u verzocht een foto van de kapotte boxershort naar ons toe te sturen, en dan zouden wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. U gaf aan dat u het artikel al in de kliko had gegooid en dat uw kliko reeds was geledigd. U heeft uw artikel dus al weggegooid voordat uw klacht was afgehandeld. Daarom konden wij helaas niet overgaan tot het terugbetalen van uw product. Met vriendelijke groet, YourUnderwearStore
mee van de enige site s waar je mannen stings kan krijgen en dan ook nog in ruime keuze retour zending is niet in een oog opslag te vinden
altijd op tijd geleverd ,
Netjes ingepakt, en geleverd. Prijs kwaliteit is normaal.
Altijd prima leveringen. Wel een hoge prijs en weinig keus van de merken : manstore en, Joe Snijder.
Vaker bestellingen geplaatst: super!!!!
hebben een goed assortiment bestel al heel lang
Heb nu 1x materiaal besteld bij jullie en dat materiaal is snel en correct aangekomen.
Heel tevreden
wordt goed op de hoogte gehouden
goed product, goed verpakt