Overzichtelijke website, ruime keuze, snelle bezorging.
Perfect verzorgde levering. Vond het alleen moeilijk een maat te kiezen. Hoeveel cm is L? En hoe moet je dat meten bij jezelf?
Prima geregeld
goede klantenservice en fijne producten en ruime keus.
Zeer tevreden klant, heb echter geen ervaring met retourzendingen. Tip: repeatorder mogelijkheid op basis van eerdere vestelling. Die zie je nu wel als informatie, maar kun je niet eenvoudig overnemen voor plaatsen nieuwe order.
Snel levering en netjes verpakt
De dag er voor besteld op een duidelijke en overzichtelijke site.
Snelle verzending, prima kwaliteit, niks mis mee.
Zeer snelle levering de producten voldoen aan de kwaliteit en de kwantiteit. Ik wens Your Underwear Store een heel gelukkig 2020.
Alles volgens afspraak levering kan misschien nog sneller
Goede merken,juiste prijs en kwaliteit. Snelle levering. Van harte aanbevolen!!!!
Ondanks de drukke periode rond de kerstmis goede aflevering
Een woord klasse zelfs in de drukste maand van het jaar.👍
Levert snel en alles van prima kwaliteit!
Snelle levering. Prima zaak.
Volgende dag bezorgd ondanks drukke Kerstperiode 👍🏾
Bij aankoop dient een betere omschrijving. Ik vermeld maar één zaak. Aankoop bikiniclip 05 joe snyder. De clips zijn van zeer slechte kwaliteit. Zelfs bij niet gebruik , doch wel dragen, zonder oorzaak kast de clip . Probeer maar te herstellen.
Duidelijke site, snelle levering en bij retour ook het geld weer snel terug gestort gekregen. Al met al een prima webshop!
Snel en goed geleverd.
na herhaalde bestellingen altijd correcte levering proficiat aan het ganse team
op naar de volgende
Wat je ziet krijg je geleverd. Goed verpakt en snel in huis.
Zeer tevvreden over Your Underwear Store
Zeer Prima kwaliteit, enkel het bezorgen via POST NL kan beter . Houden zich niet aan de afgesproken levering termijn
Zoals altijd ben ik weer heel tevreden in alle opzichte! Dank!