Pluspunten
Heel correct vandaag besteĺd morgen in huis. Zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenHad graag meer gele boxershorts gezien zowel van Calvijn klein en van boss Hugo en Bjorn borg
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenHet pakje stond boven op de brievenbus. Wij ware op het moment vanafgifte niet thuis. Werd afgeleverd op vrijdag en wij waren een gans weekend weg. Bij toeval kwam mijnzoon langs en kon het binnenleggen. HET HAD OOK ANDERS KUNNEN LOPEN - ONTVREEMD - MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN. Dit is nu de tweede keer dat dit gebeurd. Reden dat ik geen bestellingen meer ga plaatsen.
Geachte heer De Ridder, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wij zullen uw klacht bespreken met onze vervoerder PostNL om te voorkomen dat bestelling op deze manier worden afgeleverd. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakketje onbeheerd wordt achtergelaten.
Pluspunten
Op 14 januari een bestelling gedaan. Tot op de dag van vandaag geen levering. Telefonisch niet bereikbaar en ook op 2 mails geen reactie....
VerbeterpuntenBereikbaarheid verbeteren en reageren op mails
Pluspunten
Snel en efficiënt hom
Pluspunten
snelle levering/communicatie
Pluspunten
Snel en kwaliteit
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van topmerken met name Diesel. Dit is namelijk mijn favoriete merk. Snelle afhandeling en levering na betaling.
Pluspunten
geen opmerkingen
- geen enkele orderbevestiging of info na betaling. Enkel info als de levering onderweg was. - levering op een afhaalpunt zou handig zijn (nu enkel op prive adres)
Pluspunten
Orderverwerking: foutloos Levering: snel Goederen: zeer goed
VerbeterpuntenBij afbeeldingen van sets zou het handig zijn om onmiddelijke toegang te hebben tot het bijbehorende (set-)product, b.v. Shirt bij Boxer of swimwear bij trainingspakken, mits hetzelfde design. Verder: voor dezelfde statuur heb ik ervaren dat een t-shirt van Boss in M ruim zit., maar een t-shirt van Emporio Armani een XL had moeten zijn. Dit zou kenbaar gemaakt kunnen worden, want de maattabel waarschuwt niet per merk met "valt klein" o.d.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Stipte levering en uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
Goed bedrijf, mooie items en goed te vertrouwen
Pluspunten
Koop niet te snel bij dit bedrijf, want snel na de betaling ontvang je per email een aanbieding van de juist aangeschafte, geleverde en betaalde artikelen tegen een aanzienlijk lagere prijs. Er zat nauwelijks 1 week tussen de levering en de nieuwe prijsaanbieding. Als je vervolgens reclameert per email volgt er een oorverdovende stilte. Wacht dus vooral ook even met het geven van je positieve review over dit bedrijf.
VerbeterpuntenReageren op ingediende klachten.
Pluspunten
Snelle verzending na betaling
Pluspunten
Heel veel keuze en zeer snelle verzending!
Pluspunten
Topmerken tegen acceptabele prijzen. Vaak mooie aanbiedingen
Pluspunten
Uitgebreide collectie Mooi merken
VerbeterpuntenBestellen zou iets gemakkelijker kunnen. Zoals Zalando of Bijenkorf met een account.
Pluspunten
Snel en prima geleverd
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering
VerbeterpuntenAls je product aan klikt en dan weer terug wil moet je van voor af aan scrollen. Dat vind ik niet handig
Pluspunten
Alles, van bestelling tot levering was ok.