Pluspunten
Goed snelle levering
Pluspunten
Vlugge bediening
Pluspunten
snel, discreet, helemaal geen problemen gehad met leveringen, altijd leuke aanbiedingen
Verbeterpuntenmeer tips geven over de maatvoering: heb gemerkt dat een maat L van een Amerikaans merk veel groter is dan een maat L van een Italiaans merk
Pluspunten
Ik zou het niet weten ,alles perfect
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan
Pluspunten
Groot assortiment (mag altijd meer).
VerbeterpuntenEen button om,na een bestelling te hebben bekeken, verder te winkelen.
Pluspunten
Uitstekende service, binnen een week twee boxers besteld en netjes thuisgestuurd gekregen, alle communicatie gaat punctueel via de mail. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
snelle behandeling
Pluspunten
snelle levering, ruime keuze, prima kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering en simpel bestellen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van het gebodene.
VerbeterpuntenLosse pagina's maken en niet een doorlopende bladzijde.
Pluspunten
Snelle levering. Tot zover nog geen tegenvallers gehad.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel gemakkelijk bestellen, snelle levering, ontzettend ruime keuze, goed geprijsd, altijd ook veel sales aanbiedingen :-)
Pluspunten
snelle levering, keurig verpakt
Verbeterpuntenvooral zo door gaan
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede foto’s waardoor je elk kledingstuk goed kunt bekijken
VerbeterpuntenRampzalige slecht converterende website, als je scrollt en op een product klikt en terug gaat naar vorige pagina scrollt pagina niet goed terug naar laatst bekeken kledingstuk. Voor YUS is dit een ware conversie killer
Pluspunten
mooi aanbod; snelle levering
Verbeterpuntensommige producten/maten snel uitverkocht en niet meer opnieuw leverbaar
Pluspunten
Goede collectie, snelle levering. Ben erg blij met de spullen die ik heb besteld!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede service snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Discrete en spelled levering