Pluspunten
Zeer snelle levering. Informatie werd goed door gegeven. Zeer vriendelijk bij vragen.
Pluspunten
Veel keus ' en ze verkoopen boxers die ze nergens anders verkopen.. En echt een supersnelle levering.
VerbeterpuntenAlles is prima zo.. Ga zo door
Pluspunten
alles keurig op tijd en snel afgehandeld. prima
Pluspunten
Mooie producten. Scherpe prijs. Snelle verzending
VerbeterpuntenRetourkosten zijn voor de klant zou dit graag anders zien. Bovenal. Ik heb een product retour gestuurd drie weken geleden maar heb mijn geld nog steeds niet terug vind dit niet ok
Beste Eef de Jager, Bedankt voor uw beoordeling. Uw retourzending is door onduidelijke reden niet tijdig verwerkt. Inmiddels hebben wij dit hersteld. Onze excuses voor de vertraging. YourUnderwearStore
Stoppen met PostNL. Zeer onbetrouwbaar. Komt afspraken niet na.
Pluspunten
snelle levering, vaak geen verzendkosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
kwaliteit van het ondergoed uitstekend en vlotte levering.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Goede snelle service, bij vragen geef men snel een positieve reactie. Ik ben een fan van kapart underware. Goede kwaliteit, niet goedkoop Maar op den duur goedkoop =duurkoop.
VerbeterpuntenGeen.
Verbeterpuntenn.v.t..
Pluspunten
Super snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Slechte kwaliteit ondergoed, alleen de band lijkt echt, rest vd stof is slap
VerbeterpuntenVerkoop echte kwaliteit
Pluspunten
snelle accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- duidelijke website , snelle levering, bevestiging via mail
Verbeterpuntensoms duurt het laden van de website wat langer door de vele afbeeldingen
Pluspunten
Goede communicatie. Overzichtelijke website en gemakkelijk in gebruik. De producten werden afgeleverd zoals aangekocht dwz het juiste product, de juiste kleur, de juiste maat enzoverder.
VerbeterpuntenIk zou zeggen doe verder zoals bezig.
Pluspunten
Het bedrijf heeft een breed assortiment aan producten die een hoge kwaliteit en kwantiteit geven aan de consument. Mijn dank hiervoor.
Pluspunten
mooie website
Verbeterpuntenze sturen wel erg vaak een berichtje
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Bestellingen worden snel en correct afgehandeld .
Pluspunten
Leuke sprekende website en bedrijf
VerbeterpuntenPrijs. De zwemslips zijn aardig aan de prijs in vergelijking met wat engelse websites.