Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle bezorging.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Groot aanbod van kwalitatieve producten. Bekende merken, snelle opvolging aanbod merken.
VerbeterpuntenFiltering van aanbod is doorheen jaren verbeterd maar is nog haperend bij het tonen van meerdere opvolgende bladen, zeker bij het klikken op een interessant product.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering. discreet, brievenbuspost
VerbeterpuntenMogelijkheid om bestelling elders op te halen, bijvoorbeeld Pakje-gemak
Pluspunten
Pluspunten
de snelheid van het versturen... en goedkoper dan in Frankrijk en de gratis levering ook...
Pluspunten
Mooie kwaliteit
VerbeterpuntenTe weinig in maat s
Pluspunten
Goed ondergoed. Snelle levering
Pluspunten
Een goede keuze in diverse producten
Pluspunten
Teveel.
Pluspunten
snelle, nette levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
* snel, overzichtelijk, goede collectie
Verbeterpunteneigenlijk niets, dit was een zeer positief experience
Pluspunten
werkt netjes.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Supersnelle levering. Alles verloopt zoals het hoort!
Pluspunten
Alles super geregeld en snel
Pluspunten
snelle levering, duidelijke site.
Pluspunten
levering aan post.nl afhaalpunt
Verbeterpuntendirect aanvinken voor afhaalpunt post.nl zou makkelijker zijn.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Mooie merken en producten Vaak aanbiedingen
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wat hoog t.o.v. Bijenkorf/Zalando die gedeeltelijk overeenkomstig assortiment hebben. Snelheid verzending is iets lager t.ov. andere firma’s, maar geen groot punt. Geen keuze voor afhaalpunt direct bij bestellen.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Na bestelling is er een snelle levering, is een zeer positief punt. Bij vragen via telefoon is er steeds een snelle oplossing en vriendelijke werknemers. Het is een zeer aangename site met veel keuze. Prima.
VerbeterpuntenBij mijn laatste bestelling van Hom slips heb ik twee verschillende kleuren van dezelfde maat “M” besteld van hetzelfde materiaal. Bij aankomst van de levering bleek één slip groter te zijn dan de andere slip van dezelfde maat. Is niet echt een probleem, allen wat vervelend omdat ik het nu terug moet sturen voor één grotere maat.