perfect en snelle service
Prima. Snelle levering, fijn product ontvangen.
Werkt lekker 3n vlot
Die bestellte Ware war gut verpackt und entsprach der Beschreibung. Sie war drei Tage später bei mir in Deutschland.
Wel lang geduurd, maar ik heb nu de bestelling.....
Toegankelijkheid en gebruik is vriendelijker geworden. Mooie collecties. POST NL is wel een trage partner geworden.
Prima dus.
Duidelijke website, de meest gangbare manieren van betalingen zonder problemen zijn makkelijk uit te voeren. Bestellingen worden snel geleverd.
Bestelling snel geleverd, binnen 24 uur en ondergoed van merkkwaliteit.
Zelf als er eens iets fout loopt wordt dit bekeken en rechtgezet.. Makkelijk te bereiken als er iets is..
grote variatie, service en levering
Goede kwaliteit en snelle bezorging. Veel nieuwe artikelen
Juiste maat op tijd geleverd volgens opgegeven levertijd!
Snel en makkelijke website
Uitstekende ervaringen. Snelle levering en mooi uitgebreid assortiment en fijne vele aanbiedingen.
Geleverde producten zijn goed
Perfect om lekker te dragen.
Betrouwbaar, snelle levering, regelmatig leuke kortingsacties, en vragen worden vriendelijk en snel beantwoord. Mijn laatste bestelling had ik net een dag voor kortingsactie gedaan maar kreeg na vraag hierover zonder aarzeling het verschil terug.
Keurig bedrijf, vandaag besteld over 2 dagen thuis
Bestelling wordt volgens afspraak geleverd. Niet te maken gehad met retourzending, bestelling was naar wens.
Verschillende merken komen aan bod.
As above
Prima producten, gemakkelijk te kiezen, goede kwaliteit. Iets meer keuze is het enige wat het nog wat beter zou maken
Zeer fraai gemaakte herenstring. Zit super en een string is niet alleen voor dames. Dit voelt veel beter dan slobber-pants, randen en pijpjes van slips. Snelle afhandeling van de order door Yourunderwearstore.