Pluspunten
Heel vlotte levering. Correct product. Top !
Pluspunten
duidelijkheid van de producten
Pluspunten
Werkt goed!
Pluspunten
Geen vk vanaf Bep bedrag en snelle levering
Pluspunten
goede website, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, en bereid tot het zoeken van een oplossing als iets niet helemaal gelopen is zoals verwacht, ja uitermate klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, persoonlijk en superservice!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreide collectie die vwb sommige merken redelijk vrij uniek is. Grote keuze, vele stijlen, merken, uitvoeringen en kleuren. Snel bestel- en betaalsysteem evenals een snelle verzending.
VerbeterpuntenVan het merk Joe Snyder kleinere maten moeilijk of helemaal niet leverbaar omdat daar vermoedelijk te weinig voorraad van wordt gehouden.
Pluspunten
Zeer tevreden. Goede producten, snelle levering.
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Altijd snelle en accurate levering
Pluspunten
De website is mooi gemaakt
VerbeterpuntenIk heb wel wat problemen gehad bij mijn bestelling : een aantal keren als ik wilde afrekenen, kreeg ik het bericht dat mijn winkelkarretje leeg was. Misschien eens nakijken ?
Pluspunten
Duidelijke website. Catalogus is up to date Eenvoudig te bestellen Snelle levering Betrouwbaar
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en goede levering.
VerbeterpuntenVoldoende stock van een product ,je besteld er 1 stuk voor om het uit te proberen en een week nadien zijn er al een paar maten niet meer te verkrijgen. ik bestel meestal boxer shorts van het merk diesel en vind dat er nog weinig te verkrijgen is met een gulp aan de voorzijde. Met vriendelijke groeten Verheyen R.
Pluspunten
Mooie producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede emailterugkoppeling over aankoop en levertijd, Gebruiksvriendelijkheid van de website.
Pluspunten
Snelle levering en voor de HOM T-shirts meer dan € 3,- koper dan andere. Gekocht voor een vriend (85) van mij die geen computer heeft. Is er zeer gelukkig mee.
Pluspunten
Gemakkelijk merk per merk te zoeken Onmiddellijk overzicht van de sale aanbiedingen
Verbeterpunten- De verzendingskosten ; tot 100 € moeten er verzendingskosten betaald worden terwijl andere bedrijven geen kosten aanrekend. Dit houd mij tegen om bij jullie méér te bestellen !!!
Pluspunten
gemakkelijk, snelle bezorging en goed geprijst
Pluspunten
correcte behandeling en afhandeling
Verbeterpuntenevt een nog uitgebreider aanbod van swimwear