Pluspunten
Snelle en goede communicatie via mail. Ook fijn dat je van tevoren staaltjes kunt opvragen om te kijken hoe de kleur en stof is. En een snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door!
Pluspunten
Al jaren gebruik ik uisluitend deze hondenbedden en kussens. Fijne kwaliteit.
VerbeterpuntenOp de website is het materiaal niet zo goed zichtbaar. Ik heb een knalrode ribcord hoes genomen. Ik vond de steenrode qua kleur mooier maar het leek een kleinere rib dus heb ik het niet gedaan. Nog duidelijker stofsoort laten zien.
Pluspunten
Kwalitatief goed product. Meerdere maten mogelijk!
Verbeterpuntenop zaterdag besteld. De donderdag er op pas bezorgd!
Pluspunten
De hoezen van de hondenkussens zijn kwalitatief heel erg goed. Ik heb 2 small kussens al bijna 8 jaar en onze honden liggen er dagelijks op. Gaan regelmatig in de wasmachine, en ze blijven prima. Het nieuw bestelde 'medium' kussen is van dezelfde stoffen serie, maar voelt wel heel anders (minder stevig/dik) aan, dus de tijd zal leren of deze kwaliteit nog steeds hetzelfde is; ik hoop van wel! Erg fijn dat je van tevoren gratis staaltjes aan kunt vragen. Erg handig bij het maken van een keuze! Snel geleverd, netjes in een grote doos. Helemaal top; nooit meer andere kussens voor onze teckels!
VerbeterpuntenBinnenkussens 'lekken' soms wat korreltjes. Jammer dat niet alle opgevraagde staaltjes voorradig waren. Hier kwam ik achter door een handgeschreven kreet op een afdruk van mijn eigen mail die bij de staaltjes zat. Had ook wel in de bevestigingsmail vermeld mogen worden. Maar dit is een kleinigheidje. De prijs van de kussens en hoezen is vrij hoog, maar dit zal samenhangen met de kwaliteit. Dit weerhoudt mij ervan om een hele collectie aan te schaffen (wat misschien ook maar goed is haha)
Pluspunten
TOP! Snelheid en Service.
VerbeterpuntenGoed is goed.
Pluspunten
Prachtige hondenkussens!
Pluspunten
Duidelijke website, betrouwbare informatie, ook na vele jaren nog leverbare artikelen, constant hoogte kwaliteit, snelle levering, geen onnodige reclameboodschappen
Verbeterpuntengeen, vooral zo doorgaan
Pluspunten
Pluspunten
ik ben voor derde keer bij hen had bestellen. Toen mijn Mechelse herder reu pups (Leon) was, had ik een groot bed mety twee extra losse kussenovertrek voor hen bij u gekocht, en dit is nu al bijna 12 jaar oud. Had zoveel keren kussenovertrek gewassen in wasmachine. Zeker meer dan duizenden gewassen. Ik vind dat dit echter goed kwalilteit bij uw zaak. Paar weken geleden had ik weer nieuwe bed met extra kussenovertrek bij u gekocht, want mijn oud bed en extra kussenovertrek zijn al versleten en gescheurd. Ja zeker al bijna 12 jaar oud, perfect !!! Bij andere dierenwinkel zijn vaak snel kapot en gescheurd. Ik ben zo verbaasd dat uw zaak nog steeds bestaat. IK ben zeer tevreden over uw kwaliteit artikelen. En ik heb nu tweede hond Tibetaanse terrier, is 11 maanden oud (Max). Dus is Leon nu al 12 jaar oud en was blij dat hij nieuw vriendje bij, dus slapen ze samen op dit perfect bed, en Max wilt niet op z'n eigen bed slapen, dus slaapt hij bij Leon z'n bed. Dat bewijst dat uw bed erg kwaliteit en erg prettig in dit bed te slapen en worstelen. Uitstekend !!! Wel erg duur, maar beter is er niet !!
Pluspunten
afspraken worden goed nagekomen
Pluspunten
Kussen is prima van maat voor onze (volwassen) Duitse Dog. Zij is er erg blij mee en ligt en er veel en lang op. De hoes (canvas donkerblauw) past goed in de huiskamer en is eigenlijk ook nog wel goed afneembaar/ goed schoon te houden met een vochtige doek. Praktische aankoop, hoes is kwalitatief goed. Wij zijn erg blij met deze aankoop: een kussen wat goed past voor een 'giant' dog en van goede kwaliteit. Wij gaan er plezier aan beleven.
VerbeterpuntenDe hoes en het kussen zijn niet goedkoop, maar we hebben daarvoor wel waar voor ons geld. Wij willen nog wel graag een tweede hoes (voor als de hoes die er nu om heen zit wordt gewassen) maar hikken daartegen aan vanwege de prijs. Korting op een tweede hoes zou ons dan ook zeer welkom zijn.....
Pluspunten
Snelle levering,zeer goed produkt