Pluspunten
Snelle levering en het lijkt een behoorlijk bedrag de eerste aanschaf maar je kunt er jaren mee vooruit.
Pluspunten
prima kwaliteit
Verbeterpuntenik vind de producten wel een hoog prijskaartje hebben
Pluspunten
goed product, snelle levering
Pluspunten
Supersnel en netjes bezorgd, hele nette, duidelijke en overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Razensnelle levering en zeer goede kwaliteit van de hoes. In het echt was hij nog mooier dan op de foto. De binnenzak zou iets steviger mogen, maar voldoet toch ook al heel goed.
Pluspunten
Aanrader
VerbeterpuntenAntwoordnummer bij omruilen Meer aanbiedingen in large versie
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Meteen bevestiging, dag erna in huis wat ik besteld had. Compliment over de bijgevoegde hondenkoekjes. Erg leuk en zeker een verrassende aanvulling. Onze Duuk was er ook zeer tevreden over. Voor jullie waarschijnlijk een kostenloze toevoeging, maar voor de ontvanger van grote waarde.
VerbeterpuntenNiks aan te merken. Alles wat zoals het moet zijn.
Pluspunten
Vlotte levering en keurig verpakt. Leuk extraatje , de brokjes voor de hond. Super!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en het bed voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik heb gekozen voor de meubelkwaliteit hoes, super sterk dus hopelijk gaat hij lang mee.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snel en goed geleverd en fijne kussens honden liggen er graag op.
kussenhoes Large is bestemd voor grote honden. De kwaliteit van de stof is meer voor kleine hondjes. Ik denk dat er binnen 3 mnd de stof al zwakke plekken zal vertonen, dooordat onze hond van 18 kg nu eenmaal het oppervlakte meer belast. Ik had een echte waterafstotende canavasstof verwacht. Deze beoordelingsvraag krijg ik nu al voor de 2e keer............slordig Ook had ik al vermeld dat het geld bedrag nog overgemaakt moest worden, terwijl dit allang was geschied.
Pluspunten
Staaltjes van de stof aanvragen zodat je weet welke kleur het echt is.
VerbeterpuntenVolgende dag levering is niet gelukt.
Pluspunten
Absoluut niets negatiefs. Zéér klantgericht. Tevreden baas en/met hond
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk site