De hond heeft met zijn nagels de stof kapot gemaakt.
M
, Born
Super snel geleverd en een prachtig product
Anne
, Apeldoorn
Snelle service en prachtige hoes
Hoes is prachtig precies zoals omschreven, en voor de hond een lekker koekje erbij.
Samen zijn we heel tevreden
Kitty
, Denekamp
Geweldig kussen, onze hond ligt er heerlijk op! Uitstekende service.
Maaike
, Vollenhove
Goede kwaliteit
Rib kussenhoes van zeer goede kwaliteit. Snelle en correcte levering
Liesbeth
, Pelt
Prima bedrijf.
Snelle nette levering.
Mooie hoezen voor het hondenbed.
Wel jammer als je 2 verschillende hoezen wil bestellen dat je dan geen korting krijgt.
Conny
, Aalst
Prachtig kussen
Helaas heeft onze Golden Retriever de kussenhoes dezelfde dag stukgescheurd. Wellicht zegt dit meer over onze puberhond dan over de kussenhoes, maar wel heel spijtig.
Rixt
, Wommels
hond is er bang van
Spijtig genoeg is onze Ierse wolfshond er doodsbang van. Ze wil er onder geen beding op gaan liggen. Het zakt te hard in voor haar, het doet nu dienst als zitzak voor de kinderen. Wel handig dat het afwasbaar is.
Aanbevelen?Nee
Tiffany
, lichtaart
Mega kwaliteit!
Na bijna 8 jaar hebben we 2 zakken eps parels gekocht om de binnenhoes bij te vullen. De buitenhoezen zijn supersterk. We hebben er drie want ze wassen fantastisch. Onze Berner graaft erin, rolt ermee om en valt erop in slaap. Het geeft ook lichte massage voor zijn spieren want hij kan er een behoorlijke work out mee doen.
Lucia
, Callantsoog
Superfijn
Fijn bedrijf. Snelle reactie en accuraat
Dodge
, Dalfsen
Mooie kwaliteit
Snelle verzending.
Mooie kleuren en goede kwaliteit.
Ik ben er blij mee ....en de hond ook .
Ron Zegers
, Schoondijke
Niks beters! Aanrader
Al jaren deze kussens meer dan fantastisch! Ook voor de oudere stijve hond.
Anuschka9
, LOSSER
Top service en mooi product
Mooi product
Johan
, 9320 Nieuwerkerken
Zakt snel in.
Dit kussen zakt bij de eerste druk van de poot onmiddellijk in niet fijn jammer.
Aanbevelen?Nee
Annie
, Roermond
de korrels gaan niet erg lang mee, de hoezen zijn super
Het zou fijn zijn als de korrels langer mee gaan en de binnenhoes wat steviger zou zijn, hier gaan snel nagels doorheen, wat resulteert in een ballenballet
P.W. Kabel
, Maassluis
Goede producten en uitstekende service
Goede en snelle afhandeling van een retourzending via de klantenservice. Goed geholpen bij de omruiling van een hondenriem. Erg blij met het uiteindelijk bestelde exemplaar.
Cinda
, Zijtaart
Lekker voor de hond
Lonneke
, Amsterdam
Correcte levering. Ondersteuning top.
Jarkko
, Vorselaar
Heel fijn hondenbed voor hond met HD
Snelle levering en kwaliteit zoals ik gewend ben. Veel Eps parels waardoor onze hond met HD er heel erg lekker op ligt.
Fieneke
, Dordrecht
Mooie kussenhoes, prima levering!
Kleur van kussenhoes komt helemaal overeen met plaatje. Het ribcord is van heel zachte kwaliteit. A.s. pup gaat er blij mee zijn!
Nancy
, Steenbergen
Snelle levering, en verrasingskoekjes voor de hond erbij
Zeer goede kwaliteit
Ilse
, Beuningen
Goedemorgen kwaliteit en snelle levering
De kwaliteit van de producten is goed. De levering was weer snel.
Sandra
, Ede
Mooie kwaliteit
Ervaring heb ik nog niet ik merk dat mijn pup van 6 maanden aan het logo zit te bijten dus heb m nog even opgeborgen en zal het weer te voorschrijf halen als ze iets groter is. Ik denk ook dat ik iets van vulling eruit moet halen.
Storm
, Rijswijk
Perfect!
Perfect artikel. Voldoet aan alle wensen. Omschrijving klopt helemaal.