Lederen politieriem besteld voor mijn Rhodesian Ridgeback. Prachtig leer, zacht, dik (12mm), ligt fijn in de hand. Ik had die met messing. Grote musketon sluitingen. Heel mooi.
Ik had een verkeerde maat halsband besteld. Maar door de goede oplettendheid van dit bedrijf is het helemaal goed gekomen!
Onze honden liggen sinds drie dagen met veel plezier op het kussen, maar ... het is zó goed gevuld dat het gewicht van de eerste hond de rest van het kussen laat stijgen, waardoor de tweede hond wat hoger komt te liggen en daarna op de eerste rolt. Ik denk dat wij wat van de vulling zullen moeten verwijderen en bewaren zodat het wat beter verdeelbaar wordt.
Wel is het een aanrader om een extra hoes erbij te bestellen!
hondenkussen besteld ,bij nader inzien kleur hoes niet naar wens zonder problemen kussen hoes omgeruild top service de kwaliteit van het kussen daar hebben we al heeel wat jaartjes ervaring mee zeer tevreden ,en de hond ook 🐾
Al sinds zijn eerste volwassen mand bestellen wij bij Dog's Company. Nu bijna 3 jaar. Met regelmaat een nieuwe hoes voor zijn hondenbed en regelmatig een verse en schone vulling. Je wil toch het beste voor je 4 voeter. Service, contact en producten helemaal tevreden over. En onze Basset is ook helemaal blij.
Heb al jarenlang hondenkussen van dit merk en ben altijd dik tevreden. Enkele uitstapjes naar andere kussens en hoezen zijn altijd slecht bevallen. Vind Dogs Companion duur, maar het verdient zich in kwaliteit terug.
Helaas is de stof niet sterk wat wel zo staat aangegeven in de omschrijving. De stof is na twee dagen al gescheurd. Onze hond graaft zich een holletje. Helaas😌
Beste Monique, Wat vervelend dat er al na 2 dagen een scheur in de stof van de hoes is ontstaan. Zou je ons misschien even kunnen contacten middels een mailtje met daarin een foto van de betreffende hoes? Dan kunnen we even meekijken. We lossen het graag op! Met vriendelijke groet, Dog's Companion
Heb eerder kussens van het merk gehad. Uiteraard ga je dan kijken voor nieuwe bestelling. Bevalt prima, mooie stof en afwerking ! Blijven lang mooi, sterk en kleurecht.
Snel ontvangen Ziet er mooi uit Blij mee
In het begin moest mijn hondje even wennen aan het kussen maar inmiddels vind ze het heerlijk om op te slapen. Het enige nadeel is toch wel de prijs.
Prima 👌
Heel fijn! Ook het terugsturen ging prima. Even een mail en een andere riem besteld.
Fijne stof en mooie kleuren. Prachtig kwaliteit. De hond en eigenaren zijn er blij mee!
Het honden kussen is erg mooi. En bevalt de hond heel goed zo te zien. Website is overzichtelijk en betrouwbaar. Heb al meerdere keren besteld.
Zoals altijd een mooi kwalitatief hoogstaand product voor een eerlijke prijs
Onze hond vind het geweldig
Sinds 2015 alleen hele fijne kwalitatief zeer goede producten ontvangen. En nog maar 1 keer een iets mindere ervaring gehad met bepaalde hoezen. Nadat ik hier een mail van had gestuurd, met foto’s, werd er binnen een kwartier gereageerd, en het werd naar alle tevredenheid opgelost, buiten garantie tijd. Echt fantastisch, wat een top bedrijf. Zolang wij honden hebben, zullen wij trouwe klanten blijven. Corina Spigt uit Santpoort-Noord
Zoals altijd zijn de items van goede kwaliteit en is de levering ook altijd snel. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Wij zijn hier reeds geruime tijd klant en zijn zeer tevreden van de service en kwaliteit van de producten ! Ooit ergens gezien op een beurs en nu al 2de hond die van zo'n leuk hondenkussen gebruik maakt. Zeer duurzaam dus hebben enkel af en toe nieuwe vulling en/of hoezen nodig. Ook snelle levering, correcte opvolging etc. Een echte aanrader !
Al vaker besteld. Altijd goed en op tijd geleverd.
What you see is what you get. Ook een goede bezorging.