Pluspunten
Kussen besteld goed op de hoogte gehouden en snel geleverd
Pluspunten
Goede kwaliteit kussen alles is vervangbaar en per onderdeel los te bestellen een hele grote pluspunt anders moest ik altijd een nieuwe kussen kopen voor onze hond als hij versleten was terwijl de binnenkussen vaak nog goed was en nu gewoon een nieuwe hoes eromheen van dog's companion en je hebt weer een mooie nieuwe kussen voor je hond
Verbeterpuntenhet is prima zo
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers die goed luisteren. Hondenkussen vind de hond geweldig en ik vind de hoezen geweldig, zowel om te zien als kwalitatief.
VerbeterpuntenVrij snel is de hondenkussen plat geworden (onder druk van 30kg hond!). Ik had het heel fijn gevonden als ik dit van tevoren had geweten. Het bestellen van nieuwe vulling verliep prima en ik kreeg uitleg dat dit inzakken zich op een gegeven moment stabiliseert.
Pluspunten
Snelle levering, goed spul!
Pluspunten
Prachtig kussen, snelle levering. Helaas vond onze hond het kussen niet prettig. Na 2 weken was hij er nog steeds niet zelf op gaan liggen. Daarom besloten om het mooie kussen retour te zenden. Vriendelijke en snelle afhandeling van de retourzending. Prima service!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik kan niets anders zeggen dan zeer correct. Ook heel colant bij het helpen als je telefonische contact heb. De bestelling word ook snel afgehandeld, ja top.
VerbeterpuntenIk denk dat ik hier niets hoef neer te zetten. U gaat er van uit hoe u geholpen wil worden, dat wil u ook voor u klanten. Dus wat moet ik daar nog aan toe voegen.
Pluspunten
Kort gezegd, doen wat is beloofd. Daarnaast adequaat inspelen op een aanpassing van m'n bestelling.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nadat bleek dat het hondenkussen voor onze hond te dik was hebben ze een dunner kussen gemaakt en dit binnen een week ! en zonder probleem heb ik dit dikke kussen kunnen omruilen! zeer klantvriendelijke firma en zeker aan te bevelen!
Pluspunten
Vragen worden direct de volgende dag beantwoord. Het antwoord is duidelijk, vriendelijk, meedenkend en getuigt van kennis van zaken. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Kwaliteit van de geleverde producten is conform de omschrijving op de site. Kortom: Dit is een goudeerlijk bedrijf waar ik kan aanbevelen uw bestellingen voor uw trouwe viervoeter te doen.
VerbeterpuntenHou deze kwaliteit in ere! Dus geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, kussen is te klen voor onze hond, we wachten nu op een maat groter, maar tot zover gaat alles prima.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de snelle levering van het kussen. Het kussen en de aparte hoes zijn mooi van kwaliteit.
VerbeterpuntenIk adviseer om een kleinere doos te gebruiken voor de verzending.