Pluspunten
Heb alleen goede ervaringen
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Die wat er beloofd word.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is supersnel bezorgd maar toen ik contact opnam omdat mijn hond niet op het bed wil liggen kon ik het doen met we hebben geen product om te ruilen . . Haal maar wat bolletjes eruit
Beste, dank voor uw reactie. Helaas is er hier sprake geweest van wat miscommunicatie. We hebben een tip gegeven om wat vulling uit het bed te halen aangezien dat in de meeste gevallen helpt om de hond er wel probleemloos op te krijgen. We hebben enkel deze vulling waar wijzelf en het grootste deel van onze klanten zeer tevreden over zijn, dus omruilen voor een andere type vulling was inderdaad niet mogelijk. Een besteld product kan echter altijd probleemloos weer retour. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Pluspunten
Grote kussens
VerbeterpuntenTot 22:00 bestellen en volgende dag geleverd. Zou nog beter zijn.
Pluspunten
Nadat mijn pakket vermist was geraakt in de post een top communicatie gehad met het bedrijf en een goede snelle oplossing ontvangen. Ik ben zeer positief over deze klantenservice en het hondenkussen is de hond helemaal blij mee.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Een top bedrijf, reageren zeer snel op je e-mail Maken waar wat je op de site leest,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Goed garantie gevalletje en wat leuk blijft is het zakje hondenkoekjes altijd onder in de verpakking.
hondenkussens mogen wat langwerpiger
Pluspunten
Snelle levering en goed contact.
Pluspunten
Prachtige en prima zitzak voor onze hond. Veel keuze. De hond heeft het een uurtje aangekeken en ligt er inmiddels luid op te snurken.
VerbeterpuntenDPD ging de fout in, dus de levertijd was wel wat langer dan beloofd. Dus, andere vervoerder?
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit kussens. Wij doen ongeveer 10 jaar met een kussen met af en toe bijvullen, en dan zijn ze nog steeds in orde. Vanwege lang gebruik krijg je de geur op een gegeven moment niet meer fris.
VerbeterpuntenDe oude binnenhoezen waren slap en minder fijn. Het nieuwe kussen heeft wel een fijne en stevige binnenhoes.
Pluspunten
Grote collectie.
Pluspunten
goede service en snelle levering.
Verbeterpuntennog niet veel ervaring met dit bedrijf ,kan er geen goed beeld van vormen.
Pluspunten
Leuk en en attent dat er een zakje snoep bovenop het kussen lag!
Pluspunten
Leuk dat er zakje koekjes bijzaten bij de bestelling !