Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Vriendelijke hulp in telefoongedprek
Pluspunten
Supersnelle levering Snelle reactie op mail Flexibele aanpassing ivm stormkorting, top! Mooi product
Pluspunten
Snelle en vriendelijke communicatie, mooie produkten die heel goed van kwaliteit zijn.Ik ben zeer tevreden. Heb al vaker besteld. Altijd netjes en correct te woord gestaan en produkten zijn zoals afgebeeld op de site. Dat het pakket niet op tijd werd geleverd lag niet aan Dogscompanion maar aan DPD, de vervoerder.
VerbeterpuntenGeen alleen zou ik met postnl verzenden. Nooit problemen mee gehad en met DPD wel vaker.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Denken met je mee en geven zeer goede service
Pluspunten
N.a.v. mijn recentie , werd mijn klacht onmiddelijk opgepakt en een oplossing aangedragen. 1e keer dat ik meemaak dat er inderdaad door een bedrijf iets met recencies wordt gedaan. Dikke pluim is hier op zijn plaats.
VerbeterpuntenNvt
Graag gedaan en we zijn blij dat de klacht opgelost is!
Pluspunten
Communicatie was goed, omruiling en bijvullen kussen geen probleem.
VerbeterpuntenGewicht en ras van de hond zijn belangrijk om te weten hoe diep het kussen inzakt !
Pluspunten
Het honden bed is prima, de levering snel.
Pluspunten
Levert goede kwaliteit hondenbed. Hoes makkelijk te wassen. Snelle levering.
Pluspunten
correcte berichtgeving over de staat van de bestelling, snelle levering
Pluspunten
Communicatie en snelheid van de levering, mooie producten. Mijn product (een nepleren kussenhoes) was helaas na een jaar helemaal kapot, zonder dat daar reden toe was. Ik heb contact gehad met het bedrijf en zij hebben mij om informatie gevraagd over hoe er met het kussenhoes was omgegaan en waar het fout zou kunnen zijn gegaan. Echter was er 'normaal' omgegaan met de hoes en zijn zij mij tegemoet gekomen door 50% korting te bieden op een volgende hoes. Ik begreep dat dit nog nooit voorgekomen is met een dergelijke hoes dus uit goed vertrouwen heb ik eenzelfde hoes nogmaals besteld. De volgende dag was hij binnen! Top!
VerbeterpuntenWellicht betere kwaliteit in verhouding met de prijs. Na een jaar begon de kussenhoes al scheuren te vertonen, erg vreemd omdat het toch een vrij dure hoes is. Maar dit is goed opgelost door het bedrijf.
Pluspunten
Snelle, nette levering
Pluspunten
Super product! Kussen is 15 jr meegegaan, heb nu alleen nieuwe buitenhoes moeten kopen! Honden zijn er dol op
VerbeterpuntenMisschien mogelijkheid een andere vervoerder te kunnen kiezen, Altijd problemen met DPD