Pluspunten
ruime keus van het assortiment hele snelle levering
Pluspunten
Giede produkten. Snelle service. Gewwon prima!
Pluspunten
duidelijke communicatie, nette bezorging!
Pluspunten
perfecte communicatie
Verbeterpuntenwacht ik af of u gaat reageren.
Beste, Dank voor uw review. We hebben e.e.a. nog even nagekeken en zagen dat we uw betaling pas op vrijdag middag (laat) ontvingen. Uw pakket kon toen helaas pas maandag verstuurd gaan worden met aflevering op dinsdag. Dat is de reden dat het iets langer duurde. Wat betreft de scheur: zou u daarover met ons svp even contact over kunnen opnemen, of ons even een mailtje kunnen sturen met een foto erbij? Dan kunnen we even meekijken en kijken naar een oplossing. mvg, Dog's Companion
Pluspunten
niet de eerste keer, dat ik kussens besteld heb, dus al jaren tevreden. begonnen met kussen voor onze labrador, destijds gekocht op een beurs. later voor de 2 jack russels en nu weer voor ons nieuwe hondje ook. tussendoor paar keer ander merk gehad vanwege de prijs, maar is niet zelfde kwaliteit. zodra kussens binnenkwamen hondjes blij. zeker de oudste. kussens die ze hadden waren erg dun geworden en ze kon nu geen torentje meer maken. nu foto toegevoegd van het nieuwste hondje, maar ik heb tientallen fotos van hondjes op uw kussens. zal nog s zoeken.
Pluspunten
Website zeer overzichtelijk communucatie mbt order en levering perfect
Pluspunten
goede overzichtelijke website
Verbeterpuntende betalingsapplicatie kan korter en minder details op het scherm
Pluspunten
Verbeterpuntentelefonisch niet bereikbaar voor levering krijgen in twee gedeeltes aangeleverd en bij de tweede levering waren we niet thuis 3 e levering wederom niet moeten het nu ophalen in Hengelo! Hierover proberen in contact te komen via telefoon maar helaas
Pluspunten
Tevreden met de hondenkussen en onze hond ook, hij is er niet vanaf te krijgen, leuk dat er een paar koekjes bij zaten.
Verbeterpunten-iets meervulling verwacht in de kussen, op de foto lijkt het niet zo in te zakken. -bezorging was niet de eerste werkdag maar 2 dagen. -bezorgen via dpd is slecht, als je niet thuis bent zoals ik dan geven ze het pakketje niet bij de buren af maar moet je het bij een ophaalpunt ophalen dat vond ik zeer vervelend. -jammer dat er niets meer via Instagram wordt gedaan.
Pluspunten
Kom zeker terug
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Erg snel geleverd en erg attent het zakje met hondenkoekjes.
Pluspunten
vlotte levering conform afspraak. fraaie kwaliteit
Pluspunten
Super snelle levertijd Duidelijke website
Pluspunten
Goed product; Onze hond is er meteen op gaan liggen en heeft zijn andere slaapplaatsen niet meer gebruikt. Leuk die hondensnoepjes erbij !
Pluspunten
wat een onzin om hier een beoordeling voor te vragen, ik heb een online bestelling gedaan, de spullen zijn geleverd. Prima
Verbeterpuntennul
Pluspunten
Uitgebreide site/webshop met duidelijke afbeeldingen ter illustratie en alle benodigde informatie. Snelle levering!
Pluspunten
Zie beoordeling