Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Super snelle levering
Scherp geprijsd en snel geleverd
In time and in full! Prima verpakt, compleet en met de juiste opvolgingen via mail. Top geregeld! Dank!
onlne besteld en zo thuis geleverd perfect
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Allebei de blikken kwamen gedeukt uit de verpakking, geen bescherming in de dunne doos dus begrijpelijk dat dit gebeurd.
pos.
Snel en compleet
Bestelling snel geleverd top!
Supersnel de volgende dag al ontvangen. Goed te zien hoe goed de bestelde verf was ingepakt tot en met het goed afdichten van de deksel. Leuk was dat er ook een roerhout bij was gedaan. Weliswaar van Sikkens ;) ipv Nelf maar echt helemaal top !!! Tot de volgende keer voor de andere kleuren die ik, later dit jaar, nodig ga hebben.
Tevreden; snel in huis, zoals aangegeven
2,5 literblik, goed verpakt en snel geleverd.
Snappen niet wat je bedoelt reageren laat
BesteJack, Naar aanleiding van uw reactie heb ik persoonlijk contact met u opgenomen door u te bellen. Ik vroeg wat u bedoeld met "Snappen niet wat je bedoelt reageren laat" U gaf aan ja ik bestel en wacht dan op mijn verf. Ik gaf aan heeft u te lang op u verf gewacht en kunnen wij iets voor u betekenen. Terwijl ik nog tegen u sprak verbrak u de verbinding. Ik heb u daarna nog geprobeerd terug te bellen maar u nam niet meer op. Uiteindelijk bleek dat u de verf vrij snel in huis had Wij betreuren het dat u ons slecht beoordeeld, maar vinden het ook niet zo netjes hoe u reageert.
Prima response op een vraag, telefoon werd binnen 10 seconden opgenomen door iemand die direct het overzicht had en een passend antwoord kon geven (Zeer schaars tegenwoordig). Ook heel plooibaar en meedenkend over verzending etc.
Nvt
Verf besteld en de volgende dag al in huis
Verf was op tijd, bestelling niet compleet. Mail van klantenservice vertelde me dat ik niet goed gekeken zou hebben. Dat is voor een klant echt een klap in het gezicht. Werk daaraan aub.
Beste Guus, Wat vervelend dat je bestelling niet compleet was. We hebben je alleen gevraagd of het losse rolletje misschien in het inpakpapier was blijven zitten. Toen bleek dat dit niet het geval was hebben we je losse rolletje direct alsnog nagestuurd. Het was niet de bedoeling om je niet serieus te nemen en betreuren dan ook je gevoel hierbij. De bestellingen worden altijd dubbel gecheckt, maar schijnbaar is er dus toch iets fout gegaan. We nemen aan dat je opnieuw opgestuurde roller inmiddels wel hebt ontvangen.
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Grohte keuze en snelgeleverd voor lage prijs
Snelle levering, goede prijs.
Goede prijs, netjes verpakt en snel bezorgd.
Goede prijs en snelle bezorging