Levering duurde 2 dagen langer
Ik bestelde een bus verf. Daarna werd ik dagelijks bestookt met mailtjes over de toekomstige levering. Maar op de dag van die levering hoorde ik niets en de dag er na dat "de levering niet gelukt was. De bus verf werd gebracht naar een depot, zo'n 6 km van mijn huis (er is een depot op minder dan een km). Ik had altijd goede ervaringen met PostNL, maar dat is dus nu ook over. Ik probeer in het vervolg on-line leveringen te mijden.
Het bestoken met mailtjes is niet van ons geweest, u kreeg van ons een mail dat u bestelling bij ons verzonden is via PostNL. Vervolgens heeft u waarschijnlijk allemaal berichten gekregen van PostNl. Ook het feit dat u bestelling uiteindelijk bij een PostNL depot lag is niet door ons bepaald maar door PostNL. Wij betreuren het dat u ons beoordeeld terwijl u eigenlijk PostNL bedoeld.
Vlotte levering
Zoals boven omschreven
Wat een topservice! Ik ben ontzettend tevreden over deze verfwinkel. Het assortiment is ruim en overzichtelijk, met verf van hoge kwaliteit in allerlei kleuren en afwerkingen. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en denken echt met je mee. Ik kreeg goed advies over welke verf het beste geschikt was voor mijn project, en het resultaat is prachtig geworden. De bestelling werd bovendien snel geleverd en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsverf en professioneel advies. Ik kom hier absoluut terug!
Ik ben echt heel tevreden over mijn bestelling bij Bestel-verf.nl. De producten zijn scherp geprijsd en dat merk je direct als je vergelijkt met andere aanbieders. Daarnaast is de website overzichtelijk en kun je makkelijk zoeken op merk, product of toepassing. Ik vond snel precies wat ik nodig had. De bestelling werd ook nog eens snel thuisbezorgd en alles was keurig en stevig verpakt. Geen beschadigingen en alles compleet geleverd. Goede prijzen, gebruiksvriendelijke webshop en snelle levering. Voor mij zeker een vaste plek om verf te bestellen!
ruime keuze goede omschrijvingen en makkelijke website
Mijn bestellng was super goed en snel geleverd.
7 weken op mijn bestelling moeten wachten. Terwijl er tijdens het bestelproces toch echt stond 'op voorraad'. Dus niet! En vervolgens wordt het ook nog ergens bezorgd waar ik niet wilde. Terwijl ik expliciet had gevraagd of de bezorging zou gaan zoals aangegeven was, waar nooit op is gereageerd.
Beste Johan, Allereerst vervelend om te lezen dat je onze service als slecht ervaart, dat betreuren wij uiteraard. We hebben je constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Omdat bepaalde kleding die je bestelde niet voorradig waren hebben wij voorgesteld om te wachten of om de kleding die er niet was te crediteren. Hier heb je verder niet op gereageerd. Je bestelling was inderdaad iets vertraagd maar dat je het uiteindelijk bij een PostNL punt je pakket moest ophalen kunnen wij niet aan doen. Als er niemand aanwezig is bij het lever adres dan wordt het pakket de volgende dag weer opnieuw aangeboden. Als er dan weer niemand is, wordt het pakket twee weken bij een dichtbij zijnde PostNL afhaalpunt neergelegd om daar te worden opgehaald. Nogmaals vervelend dat je langer heb moeten wachten, we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.
Snel geleverd tevreden
Mer dan 2 weken alvorens geleverd. Het verven van de muur was gepland, rekening houdend met 1 week levertijd. Zelf moeten bellen over levering. Men was ons vergeten te melden dat er leveringsproblemen waren. Wel excuses aangeboden. Wel vriendelijk, maar mosterd na de maaltijd.
Beste Wilfried, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht, zeker omdat uw schilderwerk al gepland stond. Wij begrijpen goed dat dit voor ongemak heeft gezorgd. Dat wij u niet direct hebben geïnformeerd over de leveringsproblemen had niet mogen gebeuren. Onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat u ons contact als vriendelijk heeft ervaren, maar we realiseren ons dat dit de vertraging niet ongedaan maakt. Inmiddels hebben we onze interne communicatie aangescherpt, zodat we klanten bij eventuele leveringsproblemen sneller en proactief kunnen informeren. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar. We waarderen uw feedback, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.
Laat in de avond besteld en de volgende dag al in huis. De verf was netjes verpakt en in de kleur gemengd. Topservice!
Fijn product om mijn teak tuinmeubelen te behandelen. Werd zeer snel geleverd, voor lage prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen om te bestellen bij Bestel-verf.nl
Prima en snel geleverd
Heel lang wachten, levertijd niet nakomen, niet op de hoogte houden als het wéér langer duurt. Het was een kleine bestelling, misschien niet interessant genoeg.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat u hierover niet tijdig bent geïnformeerd. Dat is niet de service die wij willen bieden. Wij begrijpen goed dat het extra frustrerend is wanneer een levertijd opnieuw opschuift zonder dat u daar bericht over ontvangt. Daar bieden wij u onze oprechte excuses voor aan. Graag willen wij benadrukken dat iedere bestelling voor ons even belangrijk is, ongeacht de grootte van het orderbedrag. Het spijt ons dat dit in uw geval niet zo is overgekomen. We hebben dit intern besproken en werken eraan om onze communicatie rondom levertijden te verbeteren, zodat klanten sneller en duidelijker worden geïnformeerd bij vertragingen. Mocht u dit nog met ons willen bespreken, dan horen wij dat uiteraard graag.
Was op zoek naar Nelf lak voor een aanrechtblad. Bestel-verf.nl was eigenlijk de enigste waar ik dit product zeer makkelijk kon vinden. Prijs voor dit product is niet duur bij Bestel-verf.nl en ook nog eens een snelle levering...konden we gauw aan de slag. Ik zeg gewoon de volgende keer weer verf of lak bestellen bij Bestel-verf.nl
Zeer snelle levering en prima kwaliteit product..naar mijn mening een dikke 10 voor bestel-verf...
Zeer slechte communicatie. De levering van mijn bestelling werd twee keer uitgesteld (waardoor het in totaal 3 weken duurde!). En er was geen enkele communicatie vanuit de winkel; wij moesten zelf navragen waarom de bestelling nog steeds niet was geleverd. Uiteindelijk hebben we onze bestelling geannuleerd.
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u onze communicatie als zeer slecht heeft ervaren. Wij begrijpen dat het uitstellen van een levering, zeker wanneer dit twee keer gebeurt, erg frustrerend is. Dat uw bestelling uiteindelijk is geannuleerd vinden wij uiteraard ook spijtig. Wij willen wel aangeven dat wij u destijds per e-mail hebben geïnformeerd over de vertraagde levering. Het kan natuurlijk gebeuren dat een bericht over het hoofd wordt gezien of ongewenst in de spamfolder terechtkomt. Dat neemt niet weg dat de vertraging zelf vervelend voor u is geweest. Wij vinden het jammer dat wij het niet meer voor u hebben kunnen oplossen, maar nemen uw ervaring mee om onze communicatie en opvolging waar mogelijk verder te verbeteren.
Goed verpakt aan gekomen. Super tevreden ook prijs technische interessant
Goed product Clou waterbeits. Ik heb vroeger veel Zweihorn poederbeits verwerkt,en Clou heeft de zelfde eigenschappen en mooie kleuren van echtheid.
Extra bestelling werd toegevoegd bij de eerste bestelling om extra verzendkosten te voorkomen.
bij het ruilen van een blik verf, dat overigens door mij verkeerd besteld was...dus "eigen schuld" heeft men mij zeer coulant uit de brand geholpen, waardoor de verfklus weinig vertraging opliep...keurig !
Alles goed!
Via de webshop en hun voorstel gekomen tot de juiste verf keuze.
Linomat besteld: keelurig op tijd geleverd. Voldoet aan de omschrijving. Dikke tevreden.