Goed bedrijf
Accuraat vriendelijk goed product
Bestelling was er snel en goed ingepakt. Scherpe prijzen!
bestelling keurig en snel uitgevoerd
Op website de goede benodigde verf en artikelen kunnen vinden. Levering was direct en snel, top!
Bestelde artikel was niet op voorraad maar toch snel geleverd zoals beloofd
goed en snel geleverd
Heel votte afhandeling van de bestelling.
Veel keus en snelle levering
Super snelle levering.
Goede producten en snelle levering
De bestelde blikken waren gedeukt. Na een klacht te hebben ingediend was de reactie: 'Wat vervelend om te horen. Helaas gebeurd dat wel eens tijdens het transport. Het is natuurlijk niet milieu bewust om de verf gewoon weg te gooien. Natuurlijk kunnen wij wel lege blikken voor u opsturen, zodat u de verf over kan schenken en de blikken weer goed afgesloten kunnen worden'. Niet retour of nieuwe, maar er komen lege blikken. Niet klantgericht. Nu na één week nog geen blikken gezien.
Beste Gerrie, Het klopt dat we je hebben aangegeven dat we nieuwe lege blikken naar je toe wilde sturen omdat er niets mis was met de verf en er ook geen verf lekte, maar dat het puur ging om deuken die met transport van PostNL waren opgelopen. Wat wij overigens heel erg vervelend vinden dat PostNL soms zo met pakketten om gaat. We wachten op je reactie of je hiermee akkoord ging. Het rust waarschijnlijk op een misverstand, maar we zullen de blikken naar je opsturen.
Vandaag besteld, morgen in huis!
Advies en uitleg super
Goede firma, gerust kopen.
Was heel snel geleverd
Snelle en correcte levering, voldoende keus
Aanbevelenswaardig
Verfroller kwam keurig verpakt aan. Meteen gebruikt en het werkt echt.
Bestel verf is gewoon goed. Prima ga zo door.
Ik ben zeer tevreden over de levering
Goed verpakt, verf nog niet geprobeerd. Te koud voor.